Zara: Αυτή η τσάντα μοιάζει με χειροποίητη και είναι must - Κάνει θραύση

Θα την λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Zara: Αυτή η τσάντα μοιάζει με χειροποίητη και είναι must - Κάνει θραύση

Αυτή η τσάντα από τα Zara είναι must κάνει θραύση και μοιάζει με χειροποίητη. Θα την λατρέψεις πραγματικά και θα την θες σε κάθε σου έξοδο εκεί έξω, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί είναι πλεκτή.

Οι τσάντες είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ κάθε γυναίκας, αλλά και ένα πολύ βασικό καθώς δίνει μια άλλη εικόνα στο look μας και το ολοκληρώνει. Για αυτό τον λόγο μια εντελώς λάθος επιλογή μπορεί να το καταστρέψει και να φανεί διαφορετικό.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήρθε η ώρα να βάλουμε πιο ανοιχτόχρωμα ρούχα αλλά και αξεσουάρ. Οι πλεκτές τσάντες αποτελούν την αδυναμία μας και φαίνονται λες και είναι χειροποίητες, γεγονός που της κάνει να μοιάζουν πολύ όμορφες και ιδιαίτερες.

Εμείς βρήκαμε την συγκεκριμένη που θα δείτε παρακάτω και πραγματικά την λατρέψαμε. Είναι λευκή και πλεκτή και πάνω έχει χερούλι από bamboo. Δείτε και αυτό το παντελόνι που είναι σε προσφορά στα Zara

Δείτε την εδώ:

Zara τσάντα

Θα την βρεις εδώ

Εκτός από την τσάντα δες και τις γόβες που κάνουν θραύση στα Zara

Ψάχνεις και εσύ το ιδανικό ζευγάρι γόβες που θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου; Στα Zara θα το βρεις άμεσα και σε αρκετά καλή τιμή. Αν λατρεύεις το χρώμα, τότε αυτό είναι το ιδανικό παπούτσι για σένα.

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να λάμψεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο, τότε δεν έχεις παρά να εντάξεις αυτό το ζευγάρι παπούτσια στην ντουλάπα σου.

Το ιδιαίτερο χρώμα τους, μουσταρδί - κίτρινο, σε συνδυασμό με το animal print λουράκι του πίσω είναι αυτό που θα σε κάνει να μαγνητίσεις τους πάντες στο πέρασμά σου, καθώς είναι από τα πιο "εκκεντρικά" αλλά συγχρόνως όχι too much ζευγάρια.

Zara γόβεςZara κίτρινες γόβες

Κάνε τες δικές σου εδώ. Εντωμεταξύ έχεις δει αυτή τη φούστα από τα Zara που θα είσαι λες και βγήκες από τα 90's; Έχει και σκίσιμο για σένα σένα που είσαι πιο τολμηρή.

TAGS