Με αυτή τη φούστα από τα Zara θα είναι λες και βγήκες από τα 90's - Έχει και σκίσιμο

Θα την λατρέψετε!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτή τη φούστα από τα Zara θα είναι λες και βγήκες από τα 90's - Έχει και σκίσιμο

Με αυτή την φούστα από τα Zara θα είναι λες και βγήκες απευθείας από τα 90's. Έχει σκίσιμο στο πλάι και είναι σε ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα που θα το συνδυάσεις με την ίδια απόχρωση και θα φαίνεται λες και φοράς ένα εντυπωσιακό φόρεμα.

Τα 90's είναι μια εποχή που είτε τα έχουμε ζήσει, είτε όχι όλοι τα αγαπάμε. Η μόδα, οι άνθρωποι, οι σχέσεις όλα ήταν λίγο πιο απλά και αθώα, σε μια ίσως από τις καλύτερες δεκαετίες που έχουν περάσει.

Η μόδα λοιπόν κάνει κύκλους και εδώ και αρκετό καιρό τα 90's έχουν μπει δυναμικά στην ζωή μας και όλες μας κάνουμε αναδρομές στην ντουλάπα της μαμάς μήπως βρούμε κάποιο καλό κομμάτι από εκείνη την περίοδο στη συλλογή της.

Πολλά από τα κομμάτια εκείνης της δεκαετίας ήταν πολύ θηλυκά. Όπως και αυτή η φούστα που συναντήσαμε στα Zara. Το στυλ της θυμίζει 90's, ενώ έχει και ένα ιδιαίτερο χρώμα στο πλάι. Δες και αυτά τα πέδιλα από τα Zara

Μπορείς μάλιστα να επιλέξεις να την συνδυάσεις με ένα top στο αντίστοιχο χρώμα και θα φαίνεται λες και είναι ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα.

Δες την:

Zara φούστα

Θα την βρεις εδώ

Αν πάλι αντί για τα 90's λατρεύεις τα 70's θα σε ξετρελάνει αυτό το μπλουζάκι επίσης από τα Zara

Όλες οι αγαπημένες αλυσίδες καταστημάτων έχουν βγάλει σιγά σιγά τα κομμάτια από την νέα συλλογή τους για την Άνοιξη. Ανάμεσα στους και το Zara. Στην νέα του κολεξιόν ήρθε κατευθείαν ένα μπλουζάκι με το οποίο θα πάθεις εμμονή και βρίσκεται στην σειρά Born in the 70s.

Το μοτίβο του αλλά και το στιλ του, θυμίζουν κατά πολύ τα ρούχα που φορούσαν οι γονείς μας στα νιάτα τους. Ειδικά, αν δεις φωτογραφίες και ντυθείς ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα είναι λες και έχεις βγει από ταινία των 70s.

Πρόκειται λοιπόν για το εμπριμέ μπλουζάκι με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Έχει λεπτομέρεια με άνοιγμα και κόμπο στο στρίφωμα στο μπροστινό μέρος. Κλείνει στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΔΕΣΙΜΟ

Zara μπλούζα

Πως να συνδυάσει το μπλουζάκι σου από τη νέα συλλογή των Zara

  • Το μήκος: Όσο πιο κοντό, τόσο περισσότερη κοιλιά βγαίνει σε κοινή θέα. Αν αυτή η περιοχή του σώματός σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο, επενδύστε σε ένα φαδρύ top που καλύπτει σχεδόν τα 2/3 της. Συμπληρωματικά, μπορείτε να φορέσετε από πάνω ένα κιμονό ή ένα φαρδύ πουκάμισο.
  • Οι συνδυασμοί: Αν θέλετε να φορέσετε crop tops με χαμηλόμεσα παντελόνια και φούστες, θα διαπράξετε ένα από τα μεγαλύτερα στυλιστικά λάθη. Δε τα συνδυάζουμε ποτέ με ρούχα που ξεκινούν πιο κάτω από τον αφαλό.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλόμεσες φούστες σε φαρδιά γραμμή, τις λεγόμενες τουλίπες, αλλά και με ψηλόμεσα παντελόνια.Μια στενή φούστα σε γραμμή pencil είναι επίσης μια καλή λύση. Για μια bohemian chic εμφάνιση προτιμήστε μια μακριά, αέρινη φούστα. Μπορείτε να επενδύσετε και σε αξεσουάρ, φορώντας μια ζώνη.

Αν έχεις τελειώσει με τα ρούχα, ολοκλήρωσε το look σου με μια τσάντα πουγκάκι. Η τελευταία λέξη της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 άρχισε να κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα Zara.

TAGS