Μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια φέρνουν τα πέδιλα που έρχονται από την νέα συλλογή των Zara

Εσύ θα τολμήσεις να τα φορέσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια φέρνουν τα πέδιλα που έρχονται από την νέα συλλογή των Zara

Μια γύρα έκανα στη νέα συλλογή των Zara για να δω τα νέα ενδύματα αλλά και υποδήματα που έβγαλε. Την προσοχή μου ωστόσο, τράβηξαν τα πέδιλα που θύμισαν τα παλιά, και έφεραν στο μυαλό μου καλές παιδικές μνήμες από το δημοτικό.

Συγκεκριμένα, τις καλοκαιρινές εποχές που όλα τα παιδιά, φορούσαμε τα ίδια εμφανισιακά πέδιλα. Πρόκειται για αυτά που δεν είχαν το δίχαλο στο μπροστινό μέρος, αλλά ήταν ίσιες. Μάλιστα, πολλά είναι τα παιδιά που τα φοράνε ακόμη σήμερα, αφού είναι πολύ αναπαυτικά.

Τα Zara λοιπόν έφεραν αυτά τα πέδιλα στη νέα τους συλλογή και θα τα βρεις σε διάφορα χρώματα, αλλά και σχέδια. Αυτά που μου τράβηξαν την προσοχή ήταν τα ίσια αθλητικά πέδιλα με συνδυασμό χρωμάτων. Έχουν λουριά με σούρες από ύφασμα σε όψη σατέν που σχηματίζουν T-Bar. Αθλητική σόλα με λεπτομέρεια ανάγλυφο σχέδιο και κλείσιμο με κορδέλες σκρατς στο κουντεπιέ.

ΙΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΛΟ ΣΑΤΕΝ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ

Zara πέδιλα

Αν το αγοράσεις μπορείς να το φορέσεις με το φόρεμα από τα Zara που είναι πραγματικά για... spring lovers και επιβάλλεται να το πάρεις.

Αν δεν σ'αρέσουν τα πέδιλα δες το παπούτσι που άδειασε αποθήκες στα Zara

Η νέα συλλογή για την Άνοιξη του 2020 έχει φτάσει στα καταστήματα Zara και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αδειάσει ήδη οι αποθήκες για ένα και μοναδικό παπούτσι. Το θέλουν οι γυναίκες τόσο πολύ που έχει ξεκινήσει να υπάρχει λίστα αναμονής για να το αποκτήσουν.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην τελευταία λέξη της μόδας που είναι τα μοκασίνια. Μια μόδα που επιστρέφει από το παρελθόν για να κατακλύσει ξανά τις πιο μεγάλες πασαρέλες. Εσύ θα το εντάξεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου;

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΟΚΑΣΙΝΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

59,95 EUR

ΜΑΥΡΟ - 1504/510

Μαύρο δερμάτινο μοκασίνι. Δερμάτινο εξωτερικό μέρος. Λεπτομέρεια αλυσίδα με μεγάλους κρίκους στο μπροστινό μέρος. Tετραγωνισμένη μύτη.

AIRFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Ύψος τακουνιού 3,2 cm

JOIN LIFE

Care for planet: Δέρμα κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών. Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

Zara παπούτσια

Zara νέα συλλογή 2020

Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις και με αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα από τα Zara! Το έχει φορέσει και η Kate Middleton! Δες το εδώ

TAGS