H&M: Με αυτό το μαύρο νυχτικό με δαντέλα θα τον τρελάνεις - Κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Αισθησιακό και σικ!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H&M: Με αυτό το μαύρο νυχτικό με δαντέλα θα τον τρελάνεις - Κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Με αυτό το μαύρο νυχτικό με δαντέλα από τα H&M θα τον τρελάνεις. Κοστίζει μόνο 19 € και είναι οικονομικό αλλά και αισθησιακό. Αν το βάλεις ο καλός σου δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί με τίποτα μόλις σε δει.

Όλες μας θέλουμε την άνεση και την ζεστασιά μας και προτιμάμε ένα ζευγάρι πυτζάμες, άνετο και ζεστό που θα μπορέσει να μας δώσει αυτή την χουχουλιάρικη διάθεση που θέλουμε τον χειμώνα μέσα στο σπίτι μας.

Υπάρχουν όμως και κάτι βράδια, που θέλεις να "πειράξεις" λίγο τον καλό σου και μπορεί να σε βρίσκει όμορφη όπως και αν είσαι και να του αρέσουν οι ζεστές πυτζάμες με αρκουδάκια, χρειάζονται όμως κάποιες φορές που φοράς κάτι λίγο διαφορετικό.

Όπως για παράδειγμα ένα νυχτικό. Και τι καλύτερο από το να είναι μαύρο, κοντό και να έχει και δαντέλα που τρελαίνει τους άντρες. Επίσης σας έχουμε βρει αυτό το φόρεμα από τα H&M για να είσαι έτοιμη για σαφάρι - Κάνει μόνο 19 ευρώ.

Εμείς βρήκαμε αυτό το μαύρο νυχτικό με δαντέλα από τα H&M και μας ξετρέλανε. Αισθησιακό αλλά και οικονομικό αν το αγοράσεις θα σου πάρει το μυαλό.

Δείτε το εδώ:

H&M νυχτικό

Θα το βρεις εδώ

Αν πάλι δεν σου αρέσουν τα νυχτικά και θέλεις πυτζάμες θα βρεις σε μοναδική τιμή στα H&M

Στα H&M θα βρεις τις πυτζάμες των ονείρων σου! Είναι τέλειες για αυτή την περίοδο, μιας και δεν είναι ούτε πολύ λεπτές, ούτε πολύ χοντρές και βρίσκονται και σε μοναδική τιμή! Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αν λοιπόν είσαι και εσύ μια κοπέλα από εκείνες που θέλουν μεν να παραμείνουν girly, ωστόσο να μην χάσουν και την άνεσή τους, τότε αυτές είναι οι ιδανικές για σένα.

Οι συγκεκριμένες μπορεί να είναι μαύρες, ωστόσο το πουά σχέδιό τους τις κάνει πιο χαρούμενες και προσδίδουν μια διαφορετική νότα στην εμφάνισή σου. Μείνει στιλάτη και στο σπίτι σου με αυτό το σετ.

H&M πυτζάμες H&M μαύρες πυτζάμες

Κάνε το δικό σου εδώ.

TAGS