Με αυτό το φόρεμα από τα H&M θα είσαι έτοιμη για σαφάρι - Κάνει μόνο 19 ευρώ

Ό,τι πρέπει για καθημερινές εμφανίσεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτό το φόρεμα από τα H&M θα είσαι έτοιμη για σαφάρι - Κάνει μόνο 19 ευρώ

Με αυτό το φόρεμα από τα H&M θα είσαι έτοιμη για σαφάρι είναι οικονομικό αλλά και υπέροχο. Κοστίζει μόνο 19,99 €, ενώ κυκλοφορεί και σε τρία χρώματα σε περίπτωση που δεν ξέρεις ποιο σου πάει και ποιο θέλεις να διαλέξεις.

Τα φορέματα είναι μια απόλυτα θηλυκή επιλογή. Και το safari look από την άλλη βγάζει μια πιο άγρια και εκρηκτική πλευρά σου.

Ένα στυλ που ξεχωρίζει ανά τον κόσμο και σου δίνει έναν αέρα από «Αφρική». Αυτή η ολόσωμη φόρμα από τα H&M θα σε βοηθήσει να πετύχεις το απόλυτο look.

Είναι nude και το μανίκι του είναι μακρύ, ενώ θα σου προσθέσει πόντους ύψους και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή και τα πόδια σου πιο μακριά.Δες και αυτές τις πυτζάμες από τα H&M για να δείχνεις κομψή και στον ύπνο σου

Η ζώνη του θα τονίσει την μέση σου, ενώ από μόνη της θα αναδείξει την σιλουέτα σου. Αν μάλιστα έχεις καστανά μαλλιά όπως το μοντέλο της φωτογραφίας αυτή η επιλογή σε λαδί είναι ό,τι καλύτερο.

Δείτε το:

H&M φόρεμα
Θα το βρεις εδώ

Αν πάλι δεν θες το safari look αλλά θέλεις να μοιάζεις με Γαλλιδούλα αυτή η μπλούζα από τα H&M είναι ιδανική

Με αυτή την μπλούζα από τα H&M θα μοιάζεις με Γαλλιδούλα και είναι σίγουρα must have. Θα σε ξετρελάνει και θα την αγοράσεις σίγουρα και εσύ μόλις την δεις γιατί είναι μια σικ αλλά και πολύ οικονομική επιλογή.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει ακριβώς τι είναι το French chic. Οι πιο πολλές όμως Γαλλίδες «το έχουν».Τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι πολύ απλά: Φούστα, παντελόνι, σακάκι, πουκάμισο. Και φυσικά το «μικρό μαύρο φόρεμα» -little black dress-, το οποίο καθιερώθηκε διεθνώς χάρη σε μία Γαλλίδα, την Κοκό Σανέλ.

Οι Γαλλίδες προτιμούν τα ουδέτερα χρώματα. Οι Παριζιάνες επιλέγουν κατά βάση ουδέτερα χρώματα όπως σκούρο καφέ, γκρι, μπλε, μπεζ της άμμου, χακί, βαθύχρωμα μπορντό, λευκό και φυσικά μαύρο.

Εμείς βρήκαμε αυτή την μπλούζα από τα H&M που πραγματικά θα μοιάζεις με Γαλλιδούλα και είναι πολύ οικονομική.

Δες την:

H&M μπλούζα

Θα την βρεις εδώ

TAGS