Προσφορά: Παντελόνι ιππασίας στα Massimo Dutti με 29,95 ευρώ

Σου κάνει μέση δαχτυλίδι

Παντελόνια ιππασίας. Μία τάση που έχει αγαπηθεί πολύ από πέρυσι επανέρχεται και φέτος και στα καταστήματα Massimo Dutti μπορείς να βρεις το πιο υπέροχο και μάλιστα σε τιμή σοκ αφού το έχουν βάλει στις προσφορές τους και τώρα κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι μπορείς να το φοράς παντού από το πρωί έως και το βράδυ και το τι αξεσουάρ θα του βάλεις και τι παπούτσια θα το προσαρμόσουν άριστα στην κάθε στην κάθε περίσταση. Βέβαια, στο σήμερα είναι ιδανικό για office looks και εμφανίσεις που αποπνέουν παριζιάνικη φινέτσα. Φόρεστε το με ζιβάγκο και τον μπερέ σας αλλά και γιατί όχι μέσα από τις δερμάτινες μπότες σας.

Expand player

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΑΠΟ LYOCELL

  • Ref. 5009/909
  • Από 49.95€ τώρα μόνο 29.95€

Παντελόνι κουστουμιού από ύφασμα lyocell. Σε ίσια γραμμή, με κούμπωμα με φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα και κόπιτσες, δύο τσέπες στα πλάγια, δύο εξωτερικές στο πίσω μέρος, θηλιές για την ζώνη και κουμπί στο κάτω μέρος. JOIN LIFE Care for fiber: TENCEL®Lyocell. Το TENCEL® προέρχεται από ξυλεία δασών που τυγχάνουν βιώσιμης διαχείρισης, η οποία εξασφαλίζει την αναδάσωσή τους.

Μπορείς να το βρεις απευθείας στο επίσημο site των καταστημάτων Massimo Dutti και να κάνεις την παραγγελία σου. Πάτα εδώ

Είναι διαθέσιμο σε όλα τα μεγέθη από 34 έως και 44. Μπορείς, επίσης, να το συνδυάσεις συγκλονιστικά με αυτά τα πέδιλα που βρήκαμε στα καταστήματα Massimo Dutti. Δες τα εδώ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με αυτή την ολόσωμη φόρμα από τα Massimo Dutti θα πετύχεις το πιο ωραίο safari look

Κάνε το καλοκαίρι δικό σου με αυτά τα μαύρα πέδιλα από τα Massimo Dutti