Κάνε το καλοκαίρι δικό σου με αυτά τα μαύρα πέδιλα από τα Massimo Dutti

Βρίσκονται σε έκπτωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνε το καλοκαίρι δικό σου με αυτά τα μαύρα πέδιλα από τα Massimo Dutti

Εάν θέλεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις φέτος το καλοκαίρι με τις στιλιστικές σου επιλογές, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις δικά σου αυτά τα υπέροχα μαύρα πέδιλα που βρήκαμε στα καταστήματα Massimo Dutti, τα οποία βρίσκονται μάλιστα σε έκπτωση!

Δεν υπάρχει καλύτερο καλοκαιρινό αξεσουάρ από ένα ζευγάρι άνετα πέδιλα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις!

Τα Massimo Dutti έχουν και πάλι τη λύση που αναζητάς, με το πιο στιλάτο ζευγάρι πέδιλα με λουράκια που θα σου "λύσει" τα χέρια και θα σε κάνει να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Μαύρα με λεπτά λουράκια, τα παπούτσια αυτά είναι η πιο σικάτη επιλογή για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Εμείς κάναμε μία βόλτα στο online store του Massimo Dutti και εντυπωσιαστήκαμε μόλις τα είδαμε. Έτσι θα σου προτείναμε να τρέξεις να τα αγοράσεις κι εσύ!

Μιας και θα βρίσκεσαι στο online store του Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την ολόσωμη φόρμα που κοντεύει να ξεπουλήσει!

Με την έκπτωση κοστίζουν 49,95€ και θα τα βρεις εδώ

Πέδιλα Massimo Dutti

Συνδύασε τα μαύρα πέδιλα με το πιο μοναδικό λαδί παντελόνι από τα Massimo Dutti

Τι κι αν δεν μπορείς να πας για ψώνια; Τα Massimo Dutti έχουν όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι για να κάνεις τα ψώνια σου από τον καναπέ σου.

Έτσι σου προτείνουν το πιο στιλάτο λαδί παντελόνι για να το συνδυάσεις με τα πέδιλα που σου δείξαμε πιο πάνω και να κάνεις την πιο μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση.

Άλλωστε κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στην ντουλάπα της ένα ίσιο και αυστηρό παντελόνι.

Κοστίζει 69,95 και θα το βρεις εδώ

παντελόνι massimo dutti