Με αυτή την ολόσωμη φόρμα από τα Massimo Dutti θα πετύχεις το πιο ωραίο safari look

Πώς θα κάνετε ένα διαχρονικό στυλ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτή την ολόσωμη φόρμα από τα Massimo Dutti θα πετύχεις το πιο ωραίο safari look

Με αυτή την ολόσωμη φόρμα από τα Massimo Dutti θα πετύχεις το πιο ωραίο safari look. Ένα από τα πιο διαχρονικά και πετυχημένα γυναικεία στυλ που βγάζουν προς τα έξω την "άγρια" πλευρά σου.

Το safari look φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι και είναι ένα outfit στο οποίο επικρατεί το καφέ της άμμου, το άσπρο, το χακί και το σκούρο πράσινο και βγάζει προς τα έξω μια πιο άγρια πλευρά σου.

Αυτό που μας αρέσει στο safari look είναι το απαλό καφέ το οποίο είναι το κατάλληλο χρώμα παντελονιού για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Δεν είναι ούτε πολύ σκούρο χρώμα αλλά ούτε και ανοιχτό το κάνει κατάλληλο για ένα all day ντύσιμο αλλά και ιδανικό να συνδυαστεί με σχεδόν όλα τα ρούχα.

Για ένα πιο safari-boheme look συνδύασε το skinny παντελόνι σου με μία φαρδιά πουκαμίσα, ένα αέρινο φουλάρι και παπούτσια σε μια nude απόχρωση. Εμείς βρήκαμε αυτή την ολόσωμη φόρμα σε καφέ ποντικί και μας τρέλανε.Δες εδώ τα δερμάτινα πέδιλα που είναι σε προσφορά

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΠΛΙΝΑ

99.95 €

Massimo Dutti φόρμα

Ref. 6659/585

Ολόσωμη φόρμα από ποπλίνα 100% βαμβακερή. Σε γραμμή εβαζέ, με κλασικό γιακά, κλείσιμο με κουμπιά μπροστά, δύο τσέπες στα πλάγια του παντελονιού και δύο εξωτερικές τσέπες στο πίσω μέρος, κοντό μανίκι και θηλιές για τη ζώνη.

Θα την βρεις εδώ

Πώς να πετύχετε το safari look

Cargo pants.

Details όπως ζώνες-ιμάντες και oversized τσέπες, που δίνουν μια πιο άγρια αίσθηση, του πολύ καλα προετοιμασμένου κυνηγού, είναι η κατάλληλη επιλογή.

Ολόσωμη φόρμα.

Εκτός από χρηστική είναι πολύ cool και άνετη, είναι δυναμική και στα κατάλληλα χρώματα θυμίζει safari.

Safari Jacket

Το Safari jacket είναι must. Μια πολύ καλή εναλλακτική για το καλοκαίρι, και στιλιστικά πιο ενδιαφέρουσα, είναι το safari γιλέκο.