2 φλοραλ φορέματα από τα Zara που δεν θα μπορείς να αντισταθείς - Τιμές σοκ

Θα τα λατρέψεις

2 φλοραλ φορέματα από τα Zara που δεν θα μπορείς να αντισταθείς και είναι σε τιμές σοκ. Στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara λοιπόν θα βρεις αυτό που ψάχνεις χωρίς να κουραστείς πολύ. Συγκεκριμένα, στο e-shop τους προκαλούν φρενίτιδα, 2 πολύ εντυπωσιακά και λουλουδένια, σε μίνι μήκος.

Μάλιστα, δεν θα κουραστείς πολύ για να τα βρεις. Μπες απλά όπως είπαμε στο διαδικτυακό τους κατάστημα, στην κατηγορία με τα φορέματα και πάτα την επιλογή μίνι. Εκεί θα βρεις απίστευτα κομμάτια, ωστόσο τα συγκεκριμένα δυο σίγουρα θα σου κάνουν την διαφορά.

Expand player

Τα φλοράλ φορέματα την Άνοιξη, όπως και το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους και αν δεν έχεις ένα, πρέπει σίγουρα να αποκτήσεις. Μπορεί α φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ με τους κατάλληλους συνδυασμούς και θα σου δώσει έναν πιο girly αέρα. Βέβαια, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στιλ, πανικό στα Zara έχει κάνει ωστόσο και αυτή η φούστα.

ΦΟΡΕΜΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Μίντι φόρεμα με γιακά με πέτο και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Θα το βρεις εδώ

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ

39,95 EUR

Φόρεμα με V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη. Λεπτομέρεια ύφασμα τύπου σφηκοφωλιάς στην πλάτη. Φόδρα. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Θα το βρεις εδώ

Με τι να συνδυάσεις τα φλοράλ φορέματα σου από τα Zara

  • Με ζιβάγκο και φαρδιά ζώνη - Δώστε έναν αέρα από τη δεκαετία του 1970 στο φετινό φλοράλ σας, με ένα ζιβάγκο σε κάποια από τις αποχρώσεις του φορέματος. Η ζώνη μπορεί να είναι άλλο χρώμα, για παράδειγμα ίδιο με των παπουτσιών.
  • Σαν φούστα, με μπότες - Αυτά τα φορέματα είναι συνήθως από μαλακό ύφασμα, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Φορέστε από πάνω ένα φαρδύ πουλόβερ και δέστε το στη μέση σας χαλαρά με μια λεπτή ζώνη. Συνδυάστε το με biker μπότες.
  • Με αθλητικά σε στυλ Chloé - Φορέστε το φόρεμά σας μαζί με το τζάκετ της φόρμας σας και αθλητικά παπούτσια. Μην σας απασχολήσει καθόλου το αν ταιριάζουν τα χρώματα. Όσο πιο παράταιρος είναι ο συνδυασμός, τόσο πιο in θα είστε.
  • Σε στυλ τραγουδίστριας φολκ - Σουέντ μπουφάν, σουέντ μπότες, σουέντ τσάντα με κρόσια. Ετσι το λουκ είναι πολύ μοντέρνο και πολύ εντυπωσιακό και πραγματικά παραπέμπει στις Αμερικανίδες τραγουδίστριες φολκ των 60s.
  • Με γούνα, το βράδυ - Συνδυάστε το φόρεμα με μία γούνινη ζακέτα ή γιλέκο και τα πιο στυλάτα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας. Χωρίς καλσόν και με άψογα βαμμένα νύχια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάος στα Zara με αυτό το ζακάρ μπλέιζερ

Zara: Αυτό το τζιν θα σε δείχνει μείον 5 κιλά - Είναι νέα συλλογή

TAGS