Zara: Αυτό το τζιν θα σε δείχνει μείον 5 κιλά - Είναι νέα συλλογή

Θα το θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Zara: Αυτό το τζιν θα σε δείχνει μείον 5 κιλά - Είναι νέα συλλογή

Αυτό το τζιν από τα Zara θα σε δείχνει μείον 5 κιλά και είναι από την νέα συλλογή. Θα θες να το αγοράσεις τώρα καθώς θα κολακεύσει την σιλουέτα σου και θα δείχνεις πιο αδύνατη και με πιο μακριά πόδια χωρίς να έχεις χάσει κιλά.

Τα τζιν είναι πλέον μια must επιλογή που μπορείς να συνδυάσεις με διάφορους τρόπους, όπως ακόμα και με ένα σακάκι από πάνω.

Εμείς ψάχναμε στο eshop των Zara και βρήκαμε μια must επιλογή που θα φοράς σίγουρα με τα αθλητικά σου, αλλά και με τα πέδιλα σου και θα σε δείχνει πιο αδύνατη, ενώ θα κάνει τα πόδια σου πιο μακριά στο λεπτό.

Θα μπορείς να το φοράς από το πρωί, έως και το βράδυ με έναν ωραίο συνδυασμό για ένα χαλαρό ποτό σε κάποιο μαγαζί, ωστόσο υπάρχει και ένα πέδιλο στα Zara που μοιάζει με σαγιονάρα και θα ταιριάζει στο τζιν σου πάρα πολύ. Είναι σε απίστευτη τιμή.

HI-RISE STRAIGHT-LEG JEANS

25,95 EUR

ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ - 9123/031

Ψηλόμεσο τζιν με ίσιο μπατζάκι και πέντε τσέπες. Ξεβαμμένη όψη και κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara τζιν μπλε κιλά

JOIN LIFE

Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι.
Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το τζιν σου για casual εμφάνιση

  • Εμείς σου προτείνουμε μερικές επιλογές για το πώς μπορείς να το φορέσεις.
  • Συνδύασε ένα σακάκι με ένα τζιν και sneakers. Με τον τρόπο αυτό θα συνδυάσεις δύο διαφορετικά στιλ μαζί
  • Επέλεξε ένα άνετο “mom jeans” με τα αγαπημένα σου sneakers. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό
  • Φόρεσε ένα statement πανωφόρι με αθλητικά και τζιν παντελόνι. Η «αντιπαράθεση» των δύο look θα προσφέρει ένα fashion forward σύνολο
  • Πες «ναι» στο πιο κουλ, girlie ύφος, φορώντας πάνω από το τζιν σου ένα φόρεμα
TAGS