Στα Zara το πέδιλο που μοιάζει με σαγιονάρα - Προκαλεί το χάος

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara το πέδιλο που μοιάζει με σαγιονάρα  - Προκαλεί το χάος

Στα Zara ένα πέδιλο για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι προκαλεί χάος σε όλα τα καταστήματα, τα οποία άνοιξαν χθες. Το συγκεκριμένο είναι σε λευκό χρώμα και μοιάζει με σαγιονάρα, αφού στο μπροστινό μέρος είναι..."δίχαλο". Εσείς θα τα φορούσατε σε έξοδο σας;

Χθες λοιπόν, άνοιξαν όλα τα καταστήματα της Ελλάδας, αφού επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας μετά την σταδιακή άρση των μέτρων. Σε όλες λοιπόν τις αλυσίδες έχουν ξεκινήσει διάφορες εκπτώσεις, ενώ και η νέες συλλογές ξεπουλάνε σας τρελές.

Ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα που άνοιξαν, ειδικά στα Zara επικράτησε κανονικά χαμός. Οι φωτογραφίες που είχαν βγει στη δημοσιότητα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Έξω από τα καταστήματα τους υπήρχαν αδιανόητες ουρές, όπως θα δείτε σε αυτές τις φωτογραφίες.

Στην νέα συλλογή λοιπόν των Zara, θα βρείτε και το παρακάτω λευκό πέδιλο, το οποίο θα έλεγα πως είναι εκκεντρικό, αφού δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα που φοράμε στις βραδινές μας εξόδους με την κολλητές. Για να το φορέσεις πρέπει να το υποστηρίζεις και να έχει στιλ, αλλιώς θα δείχνει άσχημο. Για αυτό και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στους συνδυασμούς σου.

Εγώ κυρίως θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με μια παντελόνα σε ανοιχτό χρώμα, με ένα τοπάκι ή ένα πουκάμισο που θα το έδενες με κόμπο στη μέση. Εκκεντρικό ωστόσο, είναι και αυτό το πέδιλο των Zara με το οποίο επικρατεί επίσης χάος. Έχει τα πιο απίστευτα λουράκια και μπορείς να το δεις εδώ.

Πρόκειται λοιπόν για το λευκό πέδιλο με τακούνι. Έχει λουριά καπιτονέ μπροστά με θέση για το δάκτυλο, αλλά και τετραγωνισμένη μύτη, όπως και σόλα καπιτονέ. Ο πάτος είναι τεχνικός εύκαμπτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Αυτό είναι το λευκό πέδιλο των Zara που μοιάζει με σαγιονάρα

Πέδιλο με τακούνι και καπιτονέ λουριά - 29,95 €

Zara λευκά πέδιλα σαγιονάρα

TAGS