Χάος στα Zara με το δερμάτινο εκκεντρικό πέδιλο της νέας συλλογής

Θα σε αφήσει άφωνη το κόψιμο και το στιλ του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάος στα Zara με το δερμάτινο εκκεντρικό πέδιλο της νέας συλλογής

Θα πάθεις την... πλάκα σου μόλις δεις ένα πέδιλο της νέας συλλογής των καταστημάτων των Zara. Είναι δερμάτινο και αρκετά εκκεντρικό. Με τις πωλήσεις του επικρατεί χάος, αφού ξεπουλάει καθημερινά σαν τρελό. Μια ματιά αν του ρίξεις θα καταλάβεις το γιατί.

Τι συγκεκριμένο πέδιλο μπορείς να το φορέσεις εννοείται όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να έχει κοντό τακούνι και να μην είναι ψηλό, ωστόσο το υπόλοιπο στιλ του σου δίνει την ευκαιρία να το συνδυάσεις με όλα σου τα φορέματα και τις φούστες. Ενώ, με ένα τζιν παντελόνι και ένα t-shirt μπορείς να το φορέσεις για all day εμφανίσεις.

Το συγκεκριμένα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara ξεπουλάει σαν τρελό, αφού σίγουρα δεν είναι σαν όλα τα κλασικά που βλέπεις στο δρόμο. Είναι σε μπεζ χρώμα με επτά λουριά στο πάνω μέρος, τα οποία είναι δερμάτινα.

Επίσης, έχει μεσαίο φαρδύ τακούνι σε όψη ξύλου και μαύρο χρώμα. Τετραγωνισμένη μύτη. Κούμπωμα με αγκράφα στην μπαρέτα του αστραγάλου.

Βέβαια, πριν του ρίξεις μια ματιά και δεις και παρακάτω με τι μπορείς να το συνδυάσεις. Δες εδώ και το απίστευτο τζιν παντελόνι, με το οποίο έχουν τρελαθεί όλες οι γυναίκες. Θα μείνεις «κάγκελο».

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ T-BAR ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ 39,95 €

Νέα συλλογή Zara δερμάτινο εκκεντρικό πέδιλο

Συνδύασε το δερμάτινο εκκεντρικό πέδιλο της νέας συλλογής των Zara με αυτό το κατακόκκινο φόρεμα και άφησε τους «ξερούς»

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε αυτό το πανέμορφο κόκκινο μίντι φόρεμα με κουμπιά, έχει πέσει το e-shop του ZARA μιας και είναι το ρούχο που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες για φέτος το καλοκαίρι.

Αυτό που σίγουρα αξίζει να δεις είναι αυτή η υπέροχη ολόσωμη φόρμα που βρήκαμε στο online store και κάνει θραύση! Δες εδώ την τιμή της.

Το φόρεμα με φαρδύ ντεκολτέ και κοντό φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια λάστιχο τύπου σφηκοφωλιάς στην πλάτη. Κλείσιμο μπροστά με φοδραρισμένα κουμπιά.

ZARA κόκκινο μίντι φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι πραγματικά ονειρικό και δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου. Κοστίζει 39,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS