Αυτή η ολόσωμη φόρμα από τα Zara είναι "φωτιά" - Έχει τρελάνει τα online stores

Θα την θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτή η ολόσωμη φόρμα από τα Zara είναι

Αυτή η ολόσωμη φόρμα από τα Zara είναι "φωτιά" και έχει τρελάνει τα online stores. Θα ξεχωρίσετε το καλοκαίρι και θα έχετε ένα ρούχο τόσο για καλές περιστάσεις, όσο και για κάποιο πιο μια βόλτα ένα βράδυ για το ποτό σας.

Μπορείς να την φορέσεις τόσο το πρωί με χαμηλό σανδάλι για μια βόλτα σε κάποια εξωτικό νησί όσο και το βράδυ με ένα ψηλό πέδιλο για να μαγέψεις τα πλήθη και τον αντρικό πληθυσμό!

Πάει με έντονα κραγιόν αλλά και με ένα nude βάψιμο, ειδικά αν είσαι μαυρισμένη και κοστίζει 39€. Ενώ το σχέδιο της είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τώρα που έχουμε χρόνο και είμαστε σπίτι κάνουμε μια γύρα από τα eshop καταστημάτων και ξεχωρίζουμε μερικά κομμάτια που μας αρέσουν.

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΡΟΥΣΤΙΚ ΜΕ ΖΩΝΗ

39,95 EUR

ΦΥΣΙΚΟ - 2762/501

ολόσωμη φόρμα Zara

Μακριά ολόσωμη φόρμα από ύφασμα με μείγμα λινού. Γιακάς και V ντεκολτέ χωρίς μανίκια. Πλαϊνές τσέπες. Λάστιχο στη μέση. Λεπτομέρεια ζώνη σε αντίθεση.

JOIN LIFE
Care for fiber: τουλάχιστον 50% Ευρωπαϊκό λινάρι βιώσιμης καλλιέργειας.
Το Ευρωπαϊκό λινάρι βιώσιμης καλλιέργειας ποτίζεται με φυσικό τρόπο, δεν χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένους σπόρους ούτε αποφυλλωτικές ουσίες. Μία διαδικασία που σέβεται το νερό και το περιβάλλον.

Θα την βρεις εδώ

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά στο limited edition φλοράλ φόρεμα που κάνει θραύση!

Πως να διαλέξεις φόρμα ανάλογα με το σώμα σου

Ολόσωμες φόρμες ανάλογα με το ύψος:

Οι ψηλές γυναίκες θα πρέπει να επιλέγουν ολόσωμες φόρμες με φαρδιά μπατζάκια που φτάνουν μέχρι το δάπεδο. Από την άλλη μεριά, οι πιο κοντές γυναίκες είναι προτιμότερο να επιλέξουν κάποια εφαρμοστή ή στενή ολόσωμη φόρμα μέχρι τον αστράγαλο ή πιο πάνω, τύπου cropped.

Ανάλογα με το μέγεθος στήθους:

Αν το χαρακτηριστικό του σώματος σας είναι το μεγάλο στήθος, επιλέξτε μια γυναικεία ολόσωμη φόρμα που είναι φαρδιά στη μέση. Στη συνέχεια προσθέστε μια λεπτή ζώνη για να την τονίσετε κι έτσι θα κάνετε τη σιλουέτα σας να δείχνει πιο μακριά. Εντυπωσιακή επιλογή αποτελεί και η ολόσωμη φόρμα με βαθύ V ντεκολτέ.

Σωματότυπος κλεψύδρα:

Στις γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα ταιριάζουν οι εφαρμοστές, αλλά όχι υπερβολικά κολλητές ολόσωμες φόρμες. Ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και οι ντραπέ.

Σωματότυπος μήλο:

Η ολόσωμη φόρμα με πτυχώσεις στο ντεκολτέ είναι μια πολύ καλή επιλογή για έναν σωματότυπο μήλο, αφού τραβάει την προσοχή στο μπούστο, απομακρύνοντας την από την κοιλιά

TAGS