Cardigan: Το must-have κομμάτι της σεζόν

Με μια κλασική ζακέτα θα δημιουργήσεις όμορφα looks

Η άνοιξη είναι εδώ και μας κλείνει το μάτι σε όμορφα σύνολα και trendy επιλογές. Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, προς το παρόν τουλάχιστον, για να πιούμε έναν καφέ ή ένα ποτό με την παρέα μας, αλλά μπορούμε να πάμε με την κολλητή μας για περπάτημα, να πάρουμε το ποδήλατο και να ασκηθούμε, να βγάλουμε το σκυλί μας βόλτα και σίγουρα η καραντίνα μάς έχει βάλει στη λογική της επιλογής κομματιών που φοράμε στο σπίτι αλλά και για μια σύντομη βόλτα στα πέριξ της κατοικίας μας.

Και ποιο είναι αυτό το πολυαγαπημένο κομμάτι που δεν λείπει (σίγουρα) από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα που... σέβεται τον in fashion εαυτό της; Μα φυσικά το περίφημο cardigan ή (ελληνιστί) η διαχρονική ζακετούλα που θα μας συντροφεύει από τώρα και στο εξής στις εξόδους μας - γιατί όπου να 'ναι θα μπορούμε επιτέλους να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα. Φυσικά μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τις 5 τάσεις τις άνοιξης, όπως έρχονται κατευθείαν από τις πασαρέλες.

Expand player

Τα πλεονεκτήματα του cardigan

Κομμάτι-πασπαρτού

Μην αναρωτιέσαι και πολύ γιατί το cardigan είναι το ρούχο αυτό που πάει με όλα, όλες τις ώρες τις μέρας και κάθε σεζόν. Απλώς όλα εξαρτώνται από το σωστό styling, που θα σε βοηθήσει να δημιουργείς κάθε φορά διαφορετικά σύνολα. Ο λόγος; Η μόδα βοήθησε αυτή την "απλοϊκή", διαχρονική, κλασική ζακέτα να ξεπεράσει τα όρια της πρακτικής της χρήσης και να μεταμορφωθεί σε statement κομμάτι. Τα βασικά του πλεονεκτήματα;

  • Είναι πρακτικό
  • Ταιριάζει με όλα
  • Είναι ζεστό
  • Συνδυάζεται με κάθε στυλ
  • Είναι trendy

Θέλεις κι άλλα;

Το βασικό μοβ cardigan

Cardigan, Zara, 15,99€

Θα το βάλεις με 3 τρόπους

Φαντάσου λιβάδια με λεβάντα στη γαλλική επαρχία και κλέψε κάτι από το στυλ των Γαλλίδων! Το μοβ είναι μεγάλη τάση φέτος την άνοιξη και πρέπει να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι φωτεινό και αισιόδοξο χρώμα, που μας χρειάζεται την περίοδο αυτή, και φυσικά ταιριάζει ιδανικά με denim κομμάτια αλλά και σε head-to-toe looks, όπως έκανε και η σούπερ στυλάτη Ιωάννα Μαλέσκου, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα χρώματα αυτά, όπως και το ροζ κοστούμι που διάλεξε να αναδείξει.

Φυσικά, εάν θέλεις μια πιο sexy εμφάνιση, θα το βάλεις πάνω από ένα LBD σε ίδια απόχρωση και τα sneakers σου. Άσε τα ψηλοτάκουνα γι' αργότερα, όταν θα μπορείς να δώσεις δυναμικό παρών σε ένα μπαράκι με τις φίλες σου, για να κλέψεις τα βλέμματα.

Ταίριαξέ το με...

...το τζιν σου παντελόνι ή ένα denim στην ίδια απόχρωση και ένα printed body από μέσα, που επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και αποτελούν βασικό item και φέτος στα looks μας. Να θυμάσαι ότι αυτό το κομμάτι κολακεύει τη σιλουέτα αλλά εάν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω μπορείς να προτιμήσεις ένα μαύρο, που αποτελεί safe επιλογή.

Denim με σκισίματα, Celestino, 17,95€

Μοβ denim, Stradivarious, 19,95€

Body, Bershka, 9,99€

Φυσικά, εάν θέλεις μια πιο sexy εμφάνιση, θα το βάλεις πάνω από ένα LBD σε ίδια απόχρωση και τα sneakers σου. Άσε τα ψηλοτάκουνα γι' αργότερα, όταν θα μπορείς να δώσεις δυναμικό παρών σε ένα μπαράκι με τις φίλες σου, για να κλέψεις τα βλέμματα.

LBD, Celestino, 14,95€

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

To floral φόρεμα που όλες θέλουμε

Η Winnie Harlow εκτοξεύει το στυλ της με το νέο PUMA Cruise Rider!