2+1 οικονομικά τζιν από τα H&M που αναδεικνύουν τέλεια την σιλουέτα

Λεπταίνουν και μακραίνουν τα πόδια

Μπορεί το καλοκαίρι τα τζιν παντελόνια να μην αποτελούν την πιο αγαπημένη επιλογή λόγω αφόρητης ζέστης, ωστόσο 3 συγκεκριμένα από τα Η&Μ πρόκειται να σου αλλάξουν την γνώμη.

Αφού πρώτα ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε τα πιο τέλεια μαγιό που έχουν τα H&M, σειρά τώρα είχαν και τα παντελόνια, τα οποία ενδείκνυνται για μια βραδινή έξοδο, μαζί με ένα ψηλό πέδιλο.

Expand player

Ψάξαμε λοιπόν και σου παρουσιάζουμε τα τρία πιο ωραία τζιν παντελόνια που βρήκαμε στην εν συγκεκριμένα σειρά, ένα από το κάθε στυλ!

Φαρδιά, κοντά, μαύρα, άσπρα, έχουμε καλύψει όλα τα γούστα και όλες τις επιλογές! Η τιμή τους κυμαίνεται από 20,00 έως και 40 ευρώ και είναι διαθέσιμα σε αρκετές αποχρώσεις.

2+1 τζιν από τα H&M

Mom Loose-fit Ultra High Jeans

  • Πεντάτσεπο τζιν μέχρι τον αστράγαλο από ξεπλυμένο denim με πολύ ψηλή μέση, φερμουάρ και κουμπί.
  • Χαλαρή εφαρμογή, σε γραμμή που στενεύει ελαφρά προς τα κάτω.
  • Περιέχει μερικώς ανακυκλωμένο βαμβάκι.

Flared High Jeans

39,99 €

  • Πεντάτσεπο τζιν από βαμβακερό denim με ψηλή μέση, και κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί.
  • Τσάκιση στα πόδια και φαρδιά, εβαζέ μπατζάκια.

Super Skinny High Jeans

19,99 €

  • Ψηλόμεσο τζιν από ξεπλυμένο, πολύ ελαστικό denim με φερμουάρ και κουμπί, ψεύτικες τσέπες μπροστά, πίσω τσέπες και super skinny γραμμή.

Με H&M φόρεμα των 11 ευρώ στην Πάτμο η Μαρία Βοσκοπούλου

Η πανέμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, ακολούθησε τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της. Τη φετινή σεζόν, η Μαρία Βοσκοπούλου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην κρατική τηλεόραση.

Την επόμενη σεζόν, η νεαρή ηθοποιός θα παίξει στη σειρά «Καρτ Ποστάλ», η οποία θα προβληθεί στο κρατικό κανάλι. Μάλιστα, για τις ανάγκες του νέου της ρόλου η Μαρία Βοσκοπούλου είχε αποχωριστεί το σκούρο χρώμα στα μαλλιά της και έκανε ένα πολύ γλυκό και φωτεινό ξανθό που φωτίζει πολύ το πρόσωπό της.

Αυτήν την περίοδο, η ίδια περνάει τις διακοπές της στην Πάτμο και απολαμβάνει τις ομορφιές του πανέμορφου νησιού με την μοναδική ενέργεια. Σε πρόσφατη βόλτα της στα σοκάκια της Πάτμου η Μαρία Βοσκοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα πολύ όμορφο κίτρινο φόρεμα από τα H&M, ιδανικό τόσο για τις βόλτες στο νησί όσο και για την πόλη.

Το φόρεμα σφηκοφωλιά είναι διαθέσιμο online σε 6 χρώματα και το συγκεκριμένο κοστίζει μόλις 11 ευρώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιδανικό για γυμναστική στο σπίτι το πιο άνετο κολάν από τα H&M

Με 19,99 ευρώ στα H&M το παντελόνι της Ζενεβιέβ - Το φοράς όλη μέρα

TAGS