Τρία all time classic ολόσωμα μαγιό από τα H&M - Σούπερ οικονομικά

Τα χρειάζεσαι επειγόντως για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρία all time classic ολόσωμα μαγιό από τα H&M - Σούπερ οικονομικά

Στην λίστα για τα καλοκαιρινά ψώνια είναι κάθε καλοκαίρι τα μαγιό, τα οποία όσα και να έχουμε δεν μας είναι ποτέ αρκετά, για αυτό και ήρθε και η ώρα για μια βόλτα από τα αγαπημένα H&M.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα φημίζεται κυρίως για τα εσώρουχα και τα μαγιό της, τα οποία έχουν άριστη ποιότητα και κρατάνε για πολύ καιρό, παρά τις οικονομικές τους τιμές.

Εμείς ρίξαμε λοιπόν πρόσφατα μια ματιά από τα H&M και βρήκαμε τρία ολόσωμα μαγιό, ένα από τα κάθε στυλ, που είναι all time classic και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την μόδα, όπως και αυτά τα τζιν παντελόνια.

Τα τρία μαγιό από τα H&M

Ολόσωμο μαγιό High leg

34,99 €

  • Ολόσωμο μαγιό με επένδυση και με εξαιρετικά στενή εφαρμογή και εφέ σύσφιξης στη μέση.
  • Φαρδιές ρυθμιζόμενες τιράντες και θήκες με αφαιρούμενα μαξιλαράκια που σμιλεύουν το στήθος και προσφέρουν καλή στήριξη.
  • Άνοιγμα και τιράντες που σταυρώνουν μπροστά.
  • Ψηλό κόψιμο στους γοφούς και μέτρια κάλυψη στους γλουτούς.

 H&M μαύρο μαγιό

Ολόσωμο μαγιό High leg

24,99 €

  • Ολόσωμο μαγιό με επένδυση, λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες και θήκες με αφαιρούμενα μαξιλαράκια που σμιλεύουν το στήθος και προσφέρουν καλή στήριξη.
  • Ψηλό κόψιμο στους γοφούς με διακοσμητική στριφτή λεπτομέρεια στη μέση και μέτρια κάλυψη στους γλουτούς.

 H&M μαγιό μαύρο

Ολόσωμο μαγιό High leg

29,99 €

  • Ολόσωμο μαγιό με επένδυση, ντεκολτέ σε σχήμα V και ανοίγματα μπροστά, στην πλάτη και στα πλάγια. Θήκες με αφαιρούμενα μαξιλαράκια που σμιλεύουν το στήθος και προσφέρουν καλή στήριξη.
  • Ψηλό κόψιμο στους γοφούς και μέτρια κάλυψη στους γλουτούς.

 H&M μαγιό κόκκινο

Με H&M φόρεμα των 11 ευρώ στην Πάτμο η Μαρία Βοσκοπούλου

Η πανέμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, ακολούθησε τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της. Τη φετινή σεζόν, η Μαρία Βοσκοπούλου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην κρατική τηλεόραση.

Την επόμενη σεζόν, η νεαρή ηθοποιός θα παίξει στη σειρά «Καρτ Ποστάλ», η οποία θα προβληθεί στο κρατικό κανάλι. Μάλιστα, για τις ανάγκες του νέου της ρόλου η Μαρία Βοσκοπούλου είχε αποχωριστεί το σκούρο χρώμα στα μαλλιά της και έκανε ένα πολύ γλυκό και φωτεινό ξανθό που φωτίζει πολύ το πρόσωπό της.

Αυτήν την περίοδο, η ίδια περνάει τις διακοπές της στην Πάτμο και απολαμβάνει τις ομορφιές του πανέμορφου νησιού με την μοναδική ενέργεια. Σε πρόσφατη βόλτα της στα σοκάκια της Πάτμου η Μαρία Βοσκοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα πολύ όμορφο κίτρινο φόρεμα από τα H&M, ιδανικό τόσο για τις βόλτες στο νησί όσο και για την πόλη.

H&M φόρεμα

Το φόρεμα σφηκοφωλιά είναι διαθέσιμο online σε 6 χρώματα και το συγκεκριμένο κοστίζει μόλις 11 ευρώ.

TAGS