Στα Zara θα βρεις το πιο chic λιλά πουκάμισο - Κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ

Κοντεύει να ξεπουληθεί!

Eάν ψάχνεις το πιο στυλάτο πουκάμισο που θα αναδεικνύει μια πιο θηλυκή σου πλευρά αλλά θα είναι και σε προσιτή τιμή, σου το έχουμε παρακάτω. Πρόκειται για το λιλά κοντό πουκάμισο από τα Zara, με κουμπιά και ένα ιδιαίτερο puff μανίκι, το οποίο φαίνεται να σπάει τα ταμία σε όλα τα καταστήματα.

To φοβερό με το πουκάμισο αυτό είναι αρχικά ότι κοστίζει μόνο 5.99 ευρώ αλλά και ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε στη δουλειά αλλά και για ένα χαλαρό ποτό. Για τις περιόδους που έχει ακόμα κρύο θα μπορούσε να συνδυαστεί άψογα με ένα κομψό γκρι παλτό.

Expand player

Οι πιο ιδανικοί συνδυασμοί για το κοντό πουκάμισο με γιακά και μακρύ μανίκι, που καταλήγει σε μανσέτα με πιέτες είναι αρκετοί. Εμείς θα λέγαμε σίγουρα να έχει από κάτω κάτι σε μαύρο τόνο, από μακρύ μαύρο ψηλόμεσο τζιν είτε μια μαύρη midi φούστα για πιο καλές εμφανίσεις,

Το πουκάμισο των Zara

  • ΛΙΛΑ | 7563/268
  • 29,95 EUR-80%5,99 EUR

Συνδύασε το πουκάμισο από τα Zara με αυτό την πιο βολική μαύρη τσάντα

Ψάχνεις την κατάλληλη τσάντα για να χωράει όλα σου τα πράγματα; Καθώς μην ξεχνάμε πως οι γυναίκες παίρνουμε μαζί ολόκληρο το σπίτι μας που λέει ο λόγος. Την τσάντα αυτή λοιπόν, θα την βρεις στη νέα συλλογή των Zara στην οποία έβαλαν εκπτώσεις.

Μία μαύρη τσάντα μπορεί συνδυαστεί με οποιοδήποτε look σου, χωρίς να σε δεσμεύει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ για ποτό (συγκεκριμένα μαζί με αυτό το κόκκινο φόρεμα για τον Βαλεντίνο θα είναι τέλεια), μία black, all time classic τσάντα είναι η καλύτερη επιλογή.

Πρόκειται για την τσάντα με σχέδιο shopper. Διαθέτει λουριά ώμου με λεπτομέρεια στην εξωτερική πλευρά και κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

  • Height x Length x Width: 38,7 x 35 x 11,4 cm
  • ΜΑΥΡΟ | 6022/810
  • Από 19,95 EUR -45% μόνο με 9,99 EUR

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάνε δικό σου το φόρεμα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες - Κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ

Στα Zara το κοντό μαύρο φόρεμα σε τιμή ευκαιρίας - Κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ

TAGS