Είναι limited edition - Το κατακόκκινο φόρεμα από τα Zara που θα βάλεις στις 14/2

Θα ξετρελάνεις τον αγαπημένο σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είναι limited edition - Το κατακόκκινο φόρεμα από τα Zara που θα βάλεις στις 14/2

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο κόκκινο φόρεμα, το οποίο μπορείς να φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να εντυπωσιάσεις τον καλό σου.

Η ημέρα αυτή απαιτεί πολύ επίσημο ντύσιμο, ενώ το κόκκινο είναι το χρώμα που κυριαρχεί. Σου έχουμε λοιπόν ήδη δείξει μία επιλογή για την ημέρα των ερωτευμένων (δες εδώ το πιο στιλάτο μίνι φόρεμα) και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα.

Το κόκκινο φόρεμα από τα Zara που σου προτείνουμε

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα φόρεμα που θα σε βγάλει δύσκολη για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου όταν δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως καθώς ανήκει στην limited edition συλλογή των Zara, καλό θα ήταν να βιαστείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

  • Κοντό φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ σε ριχτή γραμμή
  • Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε φαρδιά μανσέτα με άνοιγμα και πιέτες
  • Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Τελείωμα με πλαϊνά ανοίγματα στο κάτω μέρος
  • Κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ στη ραφή
  • Τιμή: 49,95€

Zara φόρεμα Αγίου Βαλεντίνου

Αν πάλι θες κάτι πιο απλό, δοκίμασε αυτό το φόρεμα που κόβει κιλά

Έχει πάρει τυχόν παραπάνω κιλάκια και ψάχνεις το ιδανικό φόρεμα για να τα "κρύψεις" γιατί μπορεί να μην σου αρέσουν; Θα το βρεις στα Zara και συγκεκριμένα στη νέα συλλογή που έχει κυκλοφορήσει στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Μετά το παντελόνι που αν το φορέσεις θα δείχνει τα πόδια σου μισά, και αυτό το φόρεμα θα γίνει το αγαπημένο σου και θα το φοράς σε κάθε έξοδο ή βόλτα σου.

Πρόκειται λοιπόν για αμάνικο φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη. Διαθέτει μπροστινές τσέπες με ρέλι και τελείωμα εβαζέ στο κάτω μέρος.

  • ΜΑΥΡΟ | 2142/055
  • 39,95 EUR

Μαύρο μίντι φόρεμα Zara

Το φόρεμα των Zara που

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις τόσο με sneakers και κάλτσα ψηλή μαύρη η λευκή για ένα πιο street look, παρόλο που το φόρεμα είναι πιο κιριλέ ή με μποτάκια μαύρα, ακόμη και μπότες.

Για την βραδινή σου έξοδο με το αμόρε ή με φίλες, δοκίμασε να το συνδυάσεις με πέδιλα μαύρα λεπτά για ένα πιο απλό και κιριλέ girly look ή και με χοντρά μαύρα πέδιλα.

TAGS