Ξεπουλάει λόγω Αγίου Βαλεντίνου: Το κόκκινο φόρεμα της νέας συλλογής Zara που έχει εξαφανιστεί απ' τα ράφια

Έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπουλάει λόγω Αγίου Βαλεντίνου: Το κόκκινο φόρεμα της νέας συλλογής Zara που έχει εξαφανιστεί απ' τα ράφια

Και ενώ ψάχνεις δώρο για τον σύντροφο σου με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πρέπει να ξεκινήσεις να ψάχνεις και το ιδανικό φόρεμα που θα φορέσεις αν είσαι φαν της ημέρας των ερωτευμένων και έχετε κανονίσει να βγείτε για ρομαντικό ραντεβού.

Κάνοντας λοιπόν μια έρευνα αγοράς στα Zara, σου βρήκαμε το πιο hot φόρεμα! Είναι το κατάλληλο όχι μόνο λόγω του χρώματος αφού είναι κατακόκκινο, αλλά και λόγω του κοψίματος του αφού συνδυάσει ρομαντικό και σέξινες.

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πρόκειται για το κοντό φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ σε ριχτή γραμμή. Διαθέτει μακρύ μανίκι που καταλήγει σε φαρδιά μανσέτα με άνοιγμα και πιέτες, κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή και τελείωμα με πλαϊνά ανοίγματα στο κάτω μέρος. Κλείνει με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με λεπτά μαύρα πέδιλα ή και κλασικές γόβες, αλλιώς αν θέλεις να είσαι λίγοι πιο απλή με μαύρα μποτάκια, ακόμη αν είσαι και πιο extreme με αρβυλάκια (πρόσεχε όμως να είναι καθαρά).

  • ΚΟΚΚΙΝΟ | 2542/731
  • 49,95 EUR

Zara κόκκινο φόρεμα Αγίου Βαλεντίνου

Τι δεν πρέπει να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Να φέρεις κάποιον φίλο σου μαζί

Οι βραδιές με την παρέα είναι σίγουρα θεραπευτικές εφόσον οι κοντινοί σου φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Βέβαια, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον/στην κοντινό φίλο μας και στην σχέση μας καθώς δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες.

Έτσι, η ανάλογη ημέρα δεν θα το επέτρεπε με τίποτα να προσκαλέσεις τον φίλο σου στο ραντεβού που έχεις κανονίσει με την σχέση σου. Μπορεί να είναι μια καλή ιδέα σε περίπτωση που είστε μεταξύ σας αρκετά καλοί φίλοι ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως κανένας δεν θα περάσει καλά.

Να αποκοιμηθείς

Ναι, αυτό που διαβάσατε μόλις τώρα. Μπορεί οι ασχολίες σας να έχουν "χτυπήσει" κόκκινο με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην προσωπική σας ζωή αλλά αυτό δεν σας δικαιολογεί με τίποτα. Ο κύριος στόχος για εσάς θα ήταν για αρχή να μην σας πάρει ο ύπνος την συγκεκριμένη μέρα για να μην έχετε "μπλεξίματα" αργότερα με το ταίρι σας. Μια καλή πρόταση θα ήταν να βρείτε μια ταινία η οποία έχει ενδιαφέρον αλλά να μην έχετε δει κανένας από τους δυο.

Να την χωρίσεις

Ο κάθε χωρισμός υπάρχει περίπτωση να μείνει αξέχαστος για διάφορους λόγους. Ένας λόγος για να μην χωρίστε το ταίρι σας τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ότι θα σας θυμούνται για τον πιο άσχημο λόγο και πιστέψτε μας δεν θα το ήθελε κανείς ιδίως εάν είστε από αυτά τα άτομα όπου μετά από έναν χωρισμό επιλέγετε να κρατάτε φιλικές σχέσεις.