Άγιος Βαλεντίνος: Ψάχνεις δώρο για τον σύντροφό σου; 5 προτάσεις που θα τον ενθουσιάσουν

Εσύ ποια θα διαλέξεις;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγιος Βαλεντίνος: Ψάχνεις δώρο για τον σύντροφό σου; 5 προτάσεις που θα τον ενθουσιάσουν

Η αγαπημένη μέρα των ερωτευμένων σιγά σιγά πλησιάζει για αυτό και έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτες αγορές, οι οποίες όμως αποτελούν συχνά πρόβλημα, καθώς οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν τι δώρο να προτιμήσουν για τον σύντροφό τους.

Ωστόσο, εμείς έχουμε αρκετές ιδεές για αυτό και στις παρουσιάζουμε από τώρα έτσι ώστε να είστε πανέτοιμες για την επομένη εβδομάδα και να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Και μην νομίζετε ότι θα την βγάλετε καθαρή με ένα αρκουδάκι ή μια σοκολάτα, γιατί παρά είναι αναμενόμενο δώρο!

5 προτάσεις δώρων στον σύντροφό σου για τον Άγιο Βαλεντίνο

1. Μια πολύ καλή λύση είναι αρχικά το πορτοφόλι, μιας και πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό δώρο και πολλοί άντρες η αλήθεια είναι πως δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αγορά του πορτοφολιού, για αυτό και εσείς σαν καλές κοπέλες τους θα ήταν ωραίο να τους βρείτε ένα κομψό πορτοφόλι.

2. Φυσικά από την λίστα δεν μπορεί να λείπει το πουκάμισο, μια αρκετά safe αγορά αλλά και πολύ εύκολη, μιας και οι περισσότεροι άντρες αγαπούν τα πουκάμισα.

5 προτάσεις δώρων στον σύντροφό σου για τον Άγιο Βαλεντίνο

3. Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί, ωστόσο ιδιαίτερο δώρο αποτελεί και μια ζώνη, καθώς είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ κάθε αντρικής ντουλάπας, κάτι που επίσης οι άντρες δεν συνηθίζουν να ψωνίζουν.

4. Τώρα που μπήκε ο Φεβρουάριος και τα κρύα, θα ήταν ιδανικό να κάνεις δώρο ένα κασκόλ, το οποίο πλέον είναι πολύ της μόδας και δίνει μια πολύ ιδιαίτερη πινελιά στο σύνολο του άντρα.

5. Τέλος, μια αγαπημένη επιλογή είναι φυσικά και τα παπούτσια. Μπορεί να είναι μια πιο απαιτητική αγορά, ωστόσο σίγουρα θα ενθουσιάσουν πολύ τον σύντροφό σου.

Στο μεταξύ, αν επιθυμείς να χάσεις κιλά μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, έχεις χρόνο και μπορείς να το κάνεις με αυτήν εδώ την δίαιτα!

Τι δεν πρέπει να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εμείς σας βρήκαμε κάποιες λύσεις όπου σίγουρα θα βοηθήσουν να μείνει αξέχαστη η συγκεκριμένη ημέρα για τον/την σύντροφό σας. Δείτε επίσης εδώ πέντε απίστευτα δώρα που πρέπει να κάνεις για την κοπέλα σου.

Να φέρεις κάποιον φίλο σου μαζί

Οι βραδιές με την παρέα είναι σίγουρα θεραπευτικές εφόσον οι κοντινοί σου φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Βέβαια, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον/στην κοντινό φίλο μας και στην σχέση μας καθώς δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες.

Έτσι, η ανάλογη ημέρα δεν θα το επέτρεπε με τίποτα να προσκαλέσεις τον φίλο σου στο ραντεβού που έχεις κανονίσει με την σχέση σου. Μπορεί να είναι μια καλή ιδέα σε περίπτωση που είστε μεταξύ σας αρκετά καλοί φίλοι ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως κανένας δεν θα περάσει καλά.

Να αποκοιμηθείς

Ναι, αυτό που διαβάσατε μόλις τώρα. Μπορεί οι ασχολίες σας να έχουν "χτυπήσει" κόκκινο με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην προσωπική σας ζωή αλλά αυτό δεν σας δικαιολογεί με τίποτα. Ο κύριος στόχος για εσάς θα ήταν για αρχή να μην σας πάρει ο ύπνος την συγκεκριμένη μέρα για να μην έχετε "μπλεξίματα" αργότερα με το ταίρι σας. Μια καλή πρόταση θα ήταν να βρείτε μια ταινία η οποία έχει ενδιαφέρον αλλά να μην έχετε δει κανένας από τους δυο.

Να την χωρίσεις

Ο κάθε χωρισμός υπάρχει περίπτωση να μείνει αξέχαστος για διάφορους λόγους. Ένας λόγος για να μην χωρίστε το ταίρι σας τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ότι θα σας θυμούνται για τον πιο άσχημο λόγο και πιστέψτε μας δεν θα το ήθελε κανείς ιδίως εάν είστε από αυτά τα άτομα όπου μετά από έναν χωρισμό επιλέγετε να κρατάτε φιλικές σχέσεις.