Πέντε απίστευτα δώρα για την κοπέλα σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αγόρια δώστε προσοχή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέντε απίστευτα δώρα για την κοπέλα σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μία εβδομάδα έμεινε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα το δώρο που θέλετε να πάρετε στην κοπέλα σας, τότε το Youweekly.gr είναι εδώ με πέντε φοβερές ιδέες που θα ξετρελάνουν όλα τα κορίτσια.

Μπορεί κάθε χρόνο να λέμε ότι τα κορίτσια είναι αυτά που δυσκολεύονται να βρουν δώρο για τα αγόρια τους, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο, έχουν κουράσει τον γυναικείο πληθυσμό, ο οποίος επιζητά κάτι καινούργιου.

Πάμε να δούμε λοιπόν 5 πρωτότυπες ιδέες δώρων για το κορίτσι σου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Take Away dice (Το ζάρι του ντελίβερι)

Ντελίβερι ζάρι

Μαλώνετε για το τι θα παραγγείλετε και κουραστήκατε να ακούτε συνέχεια τη φράση, «ό, τι θέλεις εσύ δεν έχω πρόβλημα»; Σου βρήκαμε την καλύτερη εφεύρεση EVER! Απλά ρίξε το ζάρι και άφησε το να αποφασίσει τι θα παραγγείλετε.

Το πιο must νυχτικό

Oysho μαύρο νυχτικό

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν στην συλλογή τους ένα νυχτικό, μαύρο και σατέν, ώστε να το φοράνε στις πιο ιδιαίτερες βραδιές τους. Επιπλέον είναι πολύ άνετο και πολύ οικονομικό, σε περίπτωση που δεν θέλεις να χαλάσεις πολλά λεφτά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκαμε είναι από τα Oysho και κοστίζει 19,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Μία Polaroid κάμερα

Κάμερα Polaroid

Το συγκεκριμένο δώρο ανεβάζει σίγουρα το μπάτζετ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως είναι πολύ ξεχωριστό και θα ξετρελάνει την κοπέλα σου, ειδικά αν είναι καλλιτεχνική ψυχή. Μάλιστα, όταν της την δώσεις, βγάλτε μαζί την πρώτη φωτογραφία για να θυμάστε για πάντα την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Μπορείς να βρεις μία polaroid κάμερα, σε οποιοδήποτε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη.

Ένα άνετο "χουχουλιάρικο" πουλόβερ

Γυναικείο πουλόβερ

Χειμώνας είναι, μέσα στο σπίτι είμαστε, όλες οι γυναίκες θέλουμε μία παραπάνω ζεστασιά. Πάρε λοιπόν ένα πολύ άνετο πουλόβερ στην καλή σου και σου υποσχόμαστε πως δεν θα το βγάζει από πάνω της - τσέκαρε εδώ και μερικά εσώρουχα που μπορείς να της αγοράσεις.

Ένα κραγιόν δεν είναι ποτέ αρκετό

Κραγιόν Άγιος Βαλεντίνος

Ναι όλες οι γυναίκες λατρεύουν το μακιγιάζ και ναι όλες χρειάζονται ακόμα ένα κραγιόν. Κάνε τη χάρη στην κοπέλα σου και πάρτης ένα ακόμα για να προσθέσει στη συλλογή της!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram