Τρία εσώρουχα από τα H&M για να φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρία εσώρουχα από τα H&M για να φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και έτσι, παρόλο που βρισκόμαστε σε αυστηρή καραντίνα, μπορείς να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε τρία εσώρουχα από τα H&M που θα κάνουν τον καλό σου να τα "χάσει"!

Θυμίζουμε πως η γιορτή πέφτει Κυριακή και άρα, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει από τις 18.00. Μιας και θα έχεις λοιπόν τόσες ώρες στο σπίτι για να αξιοποιήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί να μην του χαρίσεις μία ξεχωριστή βραδιά που θα τονώσει τη σχέση σας μέσα στην καραντίνα.

Όλες οι γυναίκες θέλουν πάντα να φοράνε περιποιημένα εσώρουχα και να δείχνουν σικάτες 24/7. Έτσι λοιπόν, τα H&M έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην πιο συμφέρουσα τιμή. Μην καθυστερήσεις άλλο και κάνε την παραγγελία σου, αφού ίσα που προλαβαίνει να έρθει για την Κυριακή.

Διαλέξαμε τρία διαφορετικά, ανάλογα με το γούστο της κάθε γυναίκας - ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα υπέροχα μπορντό εσώρουχα από τα H&M.

Πάμε να δούμε τα εσώρουχα που πρέπει να φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το κλασικό και αγαπημένο

H&M μαύρο κορμάκι

Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στη συλλογή τους ένα μαύρο δαντελωτό κορμάκι. Αρχικά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και επιπλέον, κάνει πάντα τη σιλουέτα να φαίνεται μοναδική.

Κοστίζει μόλις 29,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Το κόκκινο του Αγίου Βαλεντίνου

H&M εσώρουχα κόκκινα

Αν αυτή η μέρα μπορεί να συνδεθεί άμεσα με ένα χρώμα, τότε αυτό είναι σε κάθε περίπτωση το κόκκινο. Μην χάνεις λοιπόν τον καιρό σου με τα μπεζ και τα μαύρα και φόρα το χρώμα του έρωτα για να κάνεις τον αγαπημένο σου να βλέπει αστεράκια!

Το σουτιέν αυτό κοστίζει 14,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Το girly

H&M ροζ σουτιέν

Και ποιο κορίτσι δεν αγαπάει το ροζ χρώμα; Τα H&M έχουν για εσένα το πιο υπέροχο φούξια σουτιέν, γεμάτο με δαντέλα για να το φορέσεις και να λάμψεις ολόκληρη.

Κοστίζει 17,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram