Ξεπούλησε και επανακυκλοφορεί - Το παλτό των ZARA που κοστίζει 29,95 ευρώ και βγαίνει σε 6 χρώματα

Το θέλουν όλες οι γυναίκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπούλησε και επανακυκλοφορεί - Το παλτό των ZARA που κοστίζει 29,95 ευρώ και βγαίνει σε 6 χρώματα

Στα Zara υπάρχει ένα παλτό το οποίο με το που βγήκε στα καταστήματα και στο sites της αλυσίδας ξεπούλησε όχι μόνο λόγω του ότι ήταν ένα κλασικό παλτό που ταιριάζει με όλα, αλλά και λόγω της απίστευτης τιμής του, αφού κοστίζει μόλις 29.95 ευρώ.

Πρόκειται για το ανοιχτό παλτό με πέτο στο γιακά και μακρύ μανίκι. Αν μάλιστα νομίζετε ότι δεν έχει τσέπες κάνετε λάθος, καθώς είναι... κρυφές. Βγαίνει σε 6 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις.

Μπορεί άνετα να φορεθεί από νωρίς το πρωί, έως το βράδυ για μια βόλτα για κοκτέιλ με παρέα. Μάλιστα, ταιριάζει απίστευτα και με αυτές τις μπότες που έχουν σούπερ έκπτωση, αν θέλεις να δημιουργήσει ένα πιο στιλάτο look.

Αυτό είναι το παλτό των Zara

  • 5070/626
  • 29,95 EUR

Παλτό Zara

Παλτό με πέτο Zara

Συνδύασε το παλτό με αυτό το φόρεμα για βραδινές εμφανίσεις

Σιγά σιγά άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και όπως είναι λογικό οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν από τώρα τι πρόκειται να βάλουν στην έξοδό τους το ΣΚ. Έτσι λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο στο online κατάστημα των Zara σας βρήκαμε την πιο ιδανική λύση προκειμένου να "κλέψετε" τις εντυπώσεις.

Όπως είναι λογικό, τα φορέματα είναι must have για την ντουλάπα μας. Το μαύρο με κρουαζέ ντεκολτέ φόρεμα που σας βρήκαμε είναι ότι πρέπει καθώς θα σας λύσει τα χέρια μιας και μπορείτε να το συνδυάσετε αρκετά εύκολα από το πρωί έως το βράδυ. Ωστόσο, δεν σας έχουμε αναφέρει ακόμη το καλύτερο καθώς θα πάθετε σοκ με την τιμή του μιας και βρίσκεται σε έκπτωση!

  • Κοντό φόρεμα με κρουαζέ V
  • Nτεκολτέ και λεπτές τιράντες
  • Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή
  • Σε έκπτωση - Μόνο 5,99 EUR

Zara φόρεμα

Μαύρο φόρεμα από τα Zara

Zara - Μαύρο φόρεμα

Το μαύρο φόρεμα από τα Zara

Zara - Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα

TAGS