Από 90 ευρώ έριξαν την τιμή της στα 30 - Εξαφανίζονται οι μπότες των ZARA που έχουν γίνει viral

Είναι top trend

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από 90 ευρώ έριξαν την τιμή της στα 30 - Εξαφανίζονται οι μπότες των ZARA που έχουν γίνει viral

Οι εκπτώσεις φτάνουν στο τέλος τους και στα Zara λόγω του ότι έμειναν λίγα κομμάτια που βρίσκονται σε προσφορά, αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές τους περισσότερο, με αποτέλεσμα να βρίσκεις ακόμη και μπότες με μόλις 9,99 ευρώ.

Εμείς ωστόσο, βρήκαμε μια άλλη τιμή που μας τράβηξε το ενδιαφέρον, αφού η γνωστή αλυσίδα έβαλε σε απίστευτη προσφορά την πιο viral μπότα του φετινού χειμώνα, την οποία πολλές γυναίκες ήθελαν μανιωδώς.

Πρόκειται για το δερμάτινι μποτάκι με θηλιά στο πίσω μέρος με φαρδιά μεγάλη σόλα. Το εν λόγω στιλ με την φαρδιά σόλα είναι top trend για φέτος και είδαμε να κοσμούν πολλές βιτρίνες καταστημάτων υπόδησης.

Αν ωστόσο, αυτές τις μπότες δεν σου αρέσουν και είσαι πιο πολύ των sneakers, τότε θα λατρέψεις αυτά τα παπούτσια που θα βρεις επίσης στα Zara και σε απίστευτη έκπτωση.

Αυτές είναι οι viral μπότες των Zara που έχουν έκπτωση

  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 5,5 CM
  • ΜΑΥΡΟ | 1103/910
  • Από 89,95 EUR -65% μόνο με 29,99 EUR

Οι viral μπότες των Zara

Zara εκπτώσεις παπούτσια

Συνδύασε τις μπότες σου με αυτό το blazer για trendy εμφανίσεις

Η άνοιξη σιγά σιγά πλησιάζει και έτσι καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να ενισχύεις την ντουλάπα σου με κομμάτια ανοιχτόχρωμα, που θα ανανεώσεις το στιλ σου με μεγάλη ευκολία. Τα Zara, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σου έχουν την λύση.

Και αφού σου βρήκαμε μέχρι και το θρυλικό φόρεμα της Carrie Bradshaw (δες το εδώ), ήρθε η ώρα να δεις και ένα ακόμα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Το μπλέιζερ άλλωστε είναι πάντα μία καλή λύση και μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια από την ντουλάπα σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Καλό θα ήταν βέβαια να βιαστείς καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που φεύγει γρήγορα από τα ράφια και σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεπουλήσει.

  • Μπλέιζερ με γιακά με πέτο και μακριά μανίκια με βάτες
  • Μπροστινές τσέπες με καπάκι
  • Σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με χρυσαφί κουμπιά με ανάγλυφη υφή
  • Τιμή: 49,95€

Zara μπλέιζερ κόκκινο

TAGS