Στιλάτα με κόστος 19,99 ευρώ - Τα sneakers των ZARA που βγαίνουν σε 2 χρώματα και έχουν κάνει πάταγο

Είναι άνετο και θα το φοράς συνέχεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιλάτα με κόστος 19,99 ευρώ - Τα sneakers των ZARA που βγαίνουν σε 2 χρώματα και έχουν κάνει πάταγο

Στα Zara βρήκαμε τα πιο οικονομικά sneakers τα οποία εκτός του ότι είναι πολύ στιλάτα και μπορούν να φορεθούν ακόμη και με ένα πιο κιριλέ παντελόνι, μπορείς άνετα να τα φορέσεις και στην πεζοπορία σου, αλλά και στο γυμναστήριο.

Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια με λεπτομέρεια σε χρωματική αντίθεση. Διαθέτουν λουρί στο μπροστινό μέρος, χοντρή σόλα, ενώ έχουν κλείσιμο με κορδόνια. Επίσης, έχουν συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από πολυουρεθάνη, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στην βόλτα ή στο γραφείο, ακόμη και στο γυμναστήριο. Αν όμως είναι πολύ αθλητικά για εσένα, δες και αυτό που είναι καθαρά sneaker και όχι και αθλητικό μαζί.

Αυτά είναι τα sneakers που θα βρεις στα Zara

  • ΛΕΥΚΟ ΕΚΡΟΥ | 5026/810
  • Από 39,95 EUR -45% μόνο με 19,99 EUR

Τα sneakers των ZARA που βγαίνουν σε 2 χρώματα και έχει κάνει πάταγο

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ RUNNING ZARA

Συνδύασε τα sneakers με αυτό το παντελόνι

Στα εκπτωτικά των Zara σου βρήκαμε ένα παντελόνι που θα λατρέψεις. Είναι μαύρο, δερματίνι και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναικείες σιλουέτες. Μπορεί να φορεθεί με όλα τα χρώματα, από το πρωί έως και το βράδυ πάντα με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Οι εκπτώσεις που έχει βάλει η μεγάλη αλυσίδα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ είναι μοναδικές με αποτέλεσμα πολλά νούμερα να έχουν εξαφανιστεί από ράφια και κρεμάστρες.

Έτοιμο να εξαφανιστεί λοιπόν είναι και αυτό το μαύρο παντελόνι. Πρόκειται για το παντελόνι με κανονική μέση και λάστιχο που προσαρμόζεται με κορδόνια. Τσέπες στα πλάγια και τσέπες patch στο πίσω μέρος, ενώ έχει και λεπτομέρεια με πιέτες μπροστά.

Μπορείς άνετα να το φορέσεις για μια χαλαρή βόλτα με αυτά τα πάμφθηνα sneakers και ένα φούτερ, αλλά και για πιο αργά το βράδυ με ένα ζευγάρι μποτάκια ή πέδιλα και ένα ωραίο crop top.

  • ΜΑΥΡΟ | 4369/265
  • Από 29,95 EUR -65% κοστίζει 9,99 EUR

Το Zara παντελόνι που κάνει 9,99 και το θέλουν όλες

Zara δερμάτινο παντελόνι

TAGS