"Φωτιά" στα ταμεία των Zara - Αυτά είναι τα sneakers που με το που μπήκαν σε έκπτωση έχουν γίνει "καπνός"

Έχουνε μείνει πολύ λίγα νούμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Χαμός επικρατεί καθημερινά στα καταστήματα των Zara λόγω των εκπτώσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Πολλά κομμάτια έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια, ενώ σε όσα έχουν μείνει υπάρχουν ελάχιστα νούμερα.

Εμείς κάνοντας την έρευνα αγοράς μας στην κατηγορία με τα παπούτσια, βρήκαμε ένα ζευγάρι sneakers που έχει κάνει πάταγο. Κοστίζουν μόλις 9,99 ευρώ με την έκπτωση και έχουν γίνει "καπνός" από τα ράφια.

Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια με λεπτομέρεια σε χρωματική αντίθεση και γαζιά, ενώ κλείνει με κορδόνια. Ο πάτος του μάλιστα είναι συνθετικός εύκαμπτος αφρού από πολυουρεθάνιο, σχεδιασμένος έτσι για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Αυτά είναι τα εκπτωτικά sneakers των Zara

Μπορούν άνετα να συνδυαστούν τόσο με τζιν όσο και με φόρμες. Επίσης, αν θέλεις να τα φορέσεις πιο στιλάτα για έναν απογευματινό καφέ, φόρεσε τα με αυτό το δερματίνι μίνι μαύρο φόρεμα.

  • ΠΡΑΣΙΝΟ | 5305/810
  • Από 25,95 EUR -60% μόνο με 9,99 EUR

Μόνο με 9,99 ευρώ sneakers στα Zara

Εκπτώσεις σε παπούτσια των Zara

Συνδύασε τα παραπάνω sneakers με αυτό το δερματίνι παντελόνι

Στα εκπτωτικά των Zara σου βρήκαμε ένα παντελόνι που θα λατρέψεις. Είναι μαύρο, δερματίνι και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναικείες σιλουέτες. Μπορεί να φορεθεί με όλα τα χρώματα, από το πρωί έως και το βράδυ πάντα με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Οι εκπτώσεις που έχει βάλει η μεγάλη αλυσίδα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ είναι μοναδικές με αποτέλεσμα πολλά νούμερα να έχουν εξαφανιστεί από ράφια και κρεμάστρες.

Έτοιμο να εξαφανιστεί λοιπόν είναι και αυτό το μαύρο παντελόνι. Πρόκειται για το παντελόνι με κανονική μέση και λάστιχο που προσαρμόζεται με κορδόνια. Τσέπες στα πλάγια και τσέπες patch στο πίσω μέρος, ενώ έχει και λεπτομέρεια με πιέτες μπροστά.

Μπορείς άνετα να το φορέσεις για μια χαλαρή βόλτα με αυτά τα πάμφθηνα sneakers και ένα φούτερ, αλλά και για πιο αργά το βράδυ με ένα ζευγάρι μποτάκια ή πέδιλα και ένα ωραίο crop top.

  • ΜΑΥΡΟ | 4369/265
  • Από 29,95 EUR -65% κοστίζει 9,99 EUR

Το Zara παντελόνι που κάνει 9,99 και το θέλουν όλες

Zara δερμάτινο παντελόνι