Χαμός στα Zara με το γεμάτο γκλίτερ πέδιλο - Είναι μπλε και έχει ξεπουλήσει

Δεν έδωσε καμία σημασία στην τιμή και το πήραν όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στα Zara με το γεμάτο γκλίτερ πέδιλο - Είναι μπλε και έχει ξεπουλήσει

Στην κυριολεξία, αυτά τα πέδιλα των Zara που είναι σε μπλε χρώμα και γεμάτα γκλίτερ, έχουν ξεπουλήσει, καθώς όλα τα νούμερα έχουν εξαφανιστεί από την επίσημη ιστοσελίδα τους. Καμία γυναίκα δεν κοίταξε την τιμή, αφού με το που βγήκαν προς πώληση, έκαναν... φτερά.

Πρόκειται για το πέδιλο με τακούνι που είναι γεμάτο με γκλίτερ από μπροστά μέχρι και πίσω. Έχει λεπτά λουριά στο μπροστινό μέρος και τετραγωνισμένη μύτη. Κλείνει με μπαρέτα και αγκράφα στον αστράγαλο. Επίσης, διαθέτει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Τα εν λόγω λοιπόν πέδιλα είναι τα κατάλληλα για τις χριστουγεννιάτικες βραδινές βόλτες αλλά και για το ρεβεγιόν. Αν βέβαια θέλεις να τα φορέσεις σε μια πιο απλή έξοδο, συνδύασε τα με ένα τζινάκι, όπως για παράδειγμα αυτό το πολύ άνετο και εντυπωσιακό.

Αυτά είναι τα μπλε πέδιλα με γκλίτερ των Zara

  • 39,95 EUR
  • Χρώμα Μπλε | 2313/910

Zara μπλε πέδιλα με γκλίτερ

Συνδύασε τα πέδιλα με αυτό το κατακόκκινο φόρεμα για μοναδικές εμφανίσεις

Μετά από το θηλυκό πουκάμισο που βρήκαμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου και με ένα must φόρεμα, το οποίο μπορεί να κάνε κάθε εμφάνισή σου ξεχωριστή.

Το ρούχο αυτό είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις ωστόσο αν καταφέρεις να κάνεις καλούς συνδυασμούς μπορείς να το φορέσεις ακόμα και το πρωί.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Μάλιστα, καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο φόρεμα είναι best seller και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια σε απόθεμα.

  • ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ
  • ΥΦΑΣΜΑ ΝΤΡΑΠΕ
  • ΦΟΔΡΑ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ
  • Τιμή: 29,95€

Zara κόκκινο φόρεμα

TAGS