Έχει γίνει χαμός στα Zara - Το μαύρο τζιν παντελόνι αξίας 15 ευρώ που θέλουν όλες

Πάμφθηνο και στιλάτο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει γίνει χαμός στα Zara - Το μαύρο τζιν παντελόνι αξίας 15 ευρώ που θέλουν όλες

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας των Zara, βρήκαμε για εσένα το πιο στιλάτο και θηλυκό μαύρο τζιν παντελόνι, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε έκπτωση 40%. Έχει πέσει σχεδόν δέκα ευρώ κάτω και όλες τρέχουν να το αγοράσουν.

Πρόκειται για το τζιν παντελόνι από ελαφρύ ελαστικό ύφασμα με πέντε τσέπες. Έχει στρίφωμα με τελείωμα στο ύψος του αστραγάλου και κλείνει στο μπροστινό μέρος με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Το εν λόγω λοιπόν παντελόνι, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στην δουλειά ή στον καφέ, μέχρι και το μεσημέρι ή το βράδυ για φαγητό, ακόμη και για ποτάκι με τις κολλητές. Πάντα ωστόσο, με τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα κάνεις.

Για παράδειγμα αν βάλεις από πάνω, αυτή την γούνα με κουκούλα που είναι πολύ χουχουλιάρικη, θα κάνει το look σου πιο απλό και καθημερινό. Αν όμως, βάλεις αυτό το πολύ στιλάτο μπλέιζερ θα το κάνεις πιο σικάτο.

Αυτό είναι το τζιν των Zara

  • Από 25,95 EUR μόνο με 14,99 EUR -40%
  • Χρώμα Βαθύ μπλε | 6147/230

Zara τζιν παντελόνι

Συνδύασε το παντελόνι με αυτό το πουκάμισο - μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ

Μετά το φούτερ των 9,99€ που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και κάτι πιο θηλυκό και σικάτο. Το συγκεκριμένο πουκάμισο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο ή σε εξόδους, ανάλογα με το πώς θα αποφασίσεις να το συνδυάσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου καθώς βρίσκεται σε έκπτωση και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

  • ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΙΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
  • ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ
  • Τιμή με την έκπτωση: 16,99€

Zara κρουαζέ πουκάμισο

TAGS