Big Trend: Αυτά είναι τα πιο στιλάτα φθινοπωρινά παπούτσια, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες - Σου προτείνουμε 4 σχέδια που θα λατρέψεις από 35 ευρώ

Δες ποια είναι, ποια θα επιλέξεις και πως θα τα συνδυάσεις

Αφού μιλήσαμε για τις μπαλαρίνες, οι οποίες είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου που έρχεται (δες εδώ το σχετικό άρθρο και 4 ζευγάρια που σου προτείνω), έχω να σου πω πως δεν θα είναι οι μόνες που θα προσθέσεις στη συλλογή σου με τα παπούτσια. Τα loafers είναι ακόμη μία τάση, που θα αγαπήσεις και παρακάτω θα σου πω, για αρχή πως θα τα συνδυάσεις και έπειτα ποια σου προτείνω να αγοράσεις.

Πως θα φορέσεις τα loafers

Εάν θες να απογειώσεις το look σου, φόρεσε τα με κάλτσες. Οι λευκές και οι μαύρες ταιριάζουν με τα περισσότερα outfits, όμως εάν είσαι πιο τολμηρή μπορείς να επιλέξεις χρωματιστές.

Expand player

Κάνε layering, με σακάκια, πουκάμισα, πλεκτά πουλόβερ και φούτερ ή oversized t-shirts, για ένα πιο street look.

Τα loafers με κάλτσες, αγαπάνε τα mini μήκη, γι' αυτό συνδύασε τα με κοντό φόρεμα ή oversized σορτς. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά γι' αυτό μην παραμελήσεις τα αξεσουάρ.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Loafers φόρεσε και η Κόνι Μεταξά στο γαμήλιο ταξίδι της με τον Μάριο Καπότση στο Μαϊάμι. Είναι Prada και κοστίζουν 880 € (δες την εδώ).

4 loafers που θα λατρέψεις

Κλασικά, υπέρκομψα και μαύρα είναι τα loafers από την εταιρία TOD's, που θα δεις στην παρακάτω εικόνα. Είναι μία εταιρία, η οποία φημίζεται για τον σχεδιασμό και την άνεση που προσφέρει (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Θα τα βρεις στα καταστήματα ή το online store της εταιρίας Καλογήρου.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε λευκά loafers, με μαύρη σόλα από την εταιρία Alexander McQueen (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Ένα ζευγάρι με πιο χαμηλή σόλα είναι αυτό σε μαύρο χρώμα, της εταιρίας Miu Miu, που θα δεις παρακάτω (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Τέλος, έχω να σου προτείνω και μία εναλλακτική λύση, σε μαύρα mules από την εταιρία Envie Shoes (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big trend: Αυτό το παντελόνι θα φοράς όλο το φθινόπωρο - Τόλμησε το και εσύ

Η Σοφία Καρβέλα μας δείχνει με απλά κομμάτια πως να είσαι στιλάτη το φθινόπωρο