Big trend: Αυτό το παντελόνι θα φοράς όλο το φθινόπωρο - Τόλμησε το και εσύ

Δες ποιο είναι και πως θα το συνδυάσεις

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Big trend: Αυτό το παντελόνι θα φοράς όλο το φθινόπωρο - Τόλμησε το και εσύ

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, τα πρώτα κρύα θα αρχίσουν σύντομα και για να προετοιμαστούμε, πρέπει να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τις νέες φθινοπωρινές τάσεις.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το big trend, το οποίο σίγουρα έχει πάρει το μάτι σου εδώ και καιρό, τα cargo παντελόνια με τις πολλές τσέπες.

Μέχρι στιγμής τα είδαμε περισσότερο σε στιλ φόρμας και υφασμάτινα. Παρακάτω θα σου δείξω μερικούς ακόμη τρόπους να το φορέσεις, οι οποίοι είναι και οι πιο στιλάτοι για τη σεζόν που θα έρθει.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

We love cargo pants

Τα τζιν, cargo παντελόνια είναι και ευκολοφόρετα, καθώς μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλούς τρόπους, και είναι πολύ άνετα. Τα στενά παντελόνια έχουν φύγει εδώ και πολύ καιρό από τη μόδα, γι΄ αυτό προτίμησε ένα, σαν αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

Cargo παντελόνι

Δες ακόμη την τάση που μίσησες στο παρελθόν, η οποία τώρα είναι το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου και 4 προτάσεις για να είσαι η πιο στιλάτη.

Σε πολλές δεν αρέσουν, όμως πρέπει να συνηθίσεις τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια. Είναι ότι πιο trendy και cool, ιδίως εάν το συνδυάσεις με λευκά sneakers.

Cargo παντελόνι

Τέλος, εάν επιλέξεις το υφασμάτινο, κλασικό, cargo παντελόνι, διάλεξε μία γήινη απόχρωση, όπως το εκρού, το χακί, το μπεζ ή το σκούρο γκρι. Η αγορά έχει πολλές επιλογές, για όλα τα γούστα και είμαι σίγουρη πως θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Cargo παντελόνι