MasterChef: Ποιος είναι ο παίκτης που πέρασε απευθείας στους 6; (Βίντεο)

Ο Πάνος, ο Χρήστος ή ο Μανώλης;

Ποιος παίκτης ανάμεσα στον Πάνο, τον Χρήστο και τον Μανώλη κατάφερε τελικά να περάσει απευθείας στους 6 του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, Masterchef;

Και οι τρεις παίκτες μετά το τέλος της δοκιμασίας με το Mystery Box στάθηκαν μπροστά από τους κριτές προκειμένου να μάθουν ποιος θα περάσει απευθείας στους έξι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Expand player

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που κατάφερε να πάρει μία θέση στους 6 καλύτερους του διαγωνισμού ήταν ο Χρήστος, ο οποίος σύμφωνα με όσα είπε ο κριτής έχει μεγάλη εξέλιξη σε ότι αφορά την παρουσίαση των πιάτων του.

Ο ίδιος όπως ήταν φυσικό χάρηκε πάρα πολύ και συγκινήθηκε που οι προσπάθειες που κάνει όλο αυτό το διάστημα δεν πάνε χαμένες και οι κριτές τις εκτιμούν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Απίστευτο! Πηγή έμπνευσης η Ασημίνα για τους κριτές! (Βίντεο)

Με εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε και η σημερινή δοκιμασία του Mystery Box του ριάλιτι μαγειρικής του star, MasterChef!

Και ναι καλά διαβάσατε οι κριτές εμπνέονται από τους παίκτες και τα... μαργαριτάρια τους!

Το Mystery Box σήμερα έκρυβε μια έκπληξη για τους παίκτες, αφού λίγο πριν το ανοίξουν ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε στους διαγωνιζόμενους ότι οι ίδιοι μάλιστα το εμπνεύστηκαν από την Ασημίνα!

Οι παίκτες όπως ήταν φυσικό ξαφνιάστηκαν και όταν το άνοιξαν είδαν ότι από κάτω κρύβονταν διάφορα εσπεριδοειδή, στα οποία έχει αδυναμία η Ασημίνα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μaster Chef: Απίστευτος Κουτσόπουλος! Δίκασε Πάνο, Ζαχίρ και Μανώλη για τις στιλιστικές τους επιλογές! (Βίντεο)

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος... δίκασε τον Πάνο, τον Ζαχίρ και τον Μανώλη για τις στιλιστικές τους επιλογές στην κουζίνα του Master Chef.

Μόλις 7 παίκτες έχουν απομείνει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος του.

Στο αποψινό επεισόδιο για μία ακόμη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε ρεσιτάλ με τα επικά του σχόλια, αφού στόλισε κανονικότατα τους παίκτες της ομάδας του Μανώλη, ο Πάνο και ο Ζαχίρ, οι οποίοι μάλιστα φορούσαν ιδιαίτερα πουκάμισα που μόνο απαρατήρητα δεν έμειναν από τον κριτή του MasterChef!

«Έχουμε μια τριάδα που έχει ντυθεί Κατσάμπα από τα Μάταλα, Τον Πανούλη, τον Μανώλη και τον Ζαχί που τον έχουν παρασύρει με αυτά τα περίεργα πυκάμισα και δεν ξέρω γιατί», είπε ο κριτής του MasterChef και ξέσπασαν στα γέλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; Όλη η αλήθεια!

Master Chef 2019: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές;

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr