Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; Όλη η αλήθεια!

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Master Chef απάντησε...

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; Όλη η αλήθεια!
News 20.04.2019 15:55

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει θραύση στο Master Chef και απάντησε στο αν θα παντρευτεί φέτος!

Τι είπε ο κριτής; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διάβασε ένα αστρολογικό αφιέρωμα για τον ίδιο, το οποίο έγραφε για το αν θα παντρευτεί!

Ο σεφ, ωστόσο, βρήκε ένα λάθος στον αστρολογικό του χάρτη καθώς είναι Σκορπιός και όχι Ζυγός όπως έγραφε το αφιέρωμα.

Έτσι, έκανε την παρακάτω ανάρτηση σημειώνοντας: «Εξαιρετική προσέγγιση… Φοβερή ακρίβεια… Τα άστρα μίλησαν… Ελπίζω να μην επηρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση είναι για άλλο ζώδιο… Οεο…».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θα παντρευτεί φέτος; Έδωσε την απάντηση!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Συγκινεί ο κριτής του Master Chef - «Γκρεμίζω ουρανούς...»

Master Chef: Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον Ζαχίρ! «Γι΄ αυτό τον πήραμε στο παιχνίδι»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έγινε η επιλογή του Ζαχίρ στο Master Chef.

Όλα όσα είπε ο γνωστός σεφ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε στο Down Town και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή του Ζαχίρ.

Είναι το «MasterChef» ριάλιτι;

Το «MasterChef» είναι ένα ριάλιτι. Το θετικό ή αρνητικό πρόσημο στη λέξη «ριάλιτι» έχει να κάνει με τη διαχείριση των ανθρώπων που συμμετέχουν μέσα σε ένα παιχνίδι. Έχοντας στις οντισιόν τη δυνατότητα να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους ανθρώπους να πούνε τις προσωπικές τους ιστορίες, όπως επί παραδείγματι ο Ζαχίρ φέτος, και έχοντας και την περσινή σεζόν, με τον Σελίμ, να μας εξιστορεί τη δική του ζωή -έναν άνθρωπο μαζεμένο στο καβούκι του, ο οποίος κατάφερε μετά να ανοίξει τα φτερά του, με εφαλτήριο το «MasterChef»- εμένα αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Το ριάλιτι, λοιπόν, το βάζω σε δύο κατηγορίες: Σε αυτό που πας να εκμαιεύσεις και να παρασύρεις τον κόσμο να κάνει κάτι, και σε αυτό που έχεις τις ανθρώπινες ιστορίες και μια κοινωνία που αλληλοεπιδρά μόνη της, χωρίς να παρασύρεις, χωρίς να εκμαιεύεις. Εμείς, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να πούμε στον Ζαχίρ «πες μας για τη ζωή σου». Ο Ζαχίρ πήρε 17 λεπτά, χωρίς να παρέμβει κανένας, και μας είπε την ιστορία του – μια ιστορία με την οποία ταυτίζονται χιλιάδες κόσμου, που βιώνουν τα προβλήματα που ζει και ο Ζαχίρ. Ήτανε εξωμαγειρικό αυτό, αν και όλα καταλήγουν στη μαγειρική – μπαίνεις στη διαδικασία να δείξεις τι συμβαίνει σε μια μικροκοινωνία που αλληλοεπιδρούν διαφορετικοί χαρακτήρες, άνθρωποι από διαφορετικό ηλικιακό εύρος και από διαφορετικές καταβολές, ταξικές ή άλλες, μαγειρεύοντας. Αυτό έχει τρομερό ενδιαφέρον! Κι όσο αυτό δεν προσβάλλει την αισθητική μου, αλλά αντίθετα μπορεί να προσφέρει κιόλας, το στηρίζω ως Λεωνίδας.

Τελικά, ο Ζαχίρ πέρασε στην επόμενη φάση γιατί ήταν καλός μάγειρας ή επειδή είχε και μια ωραία ιστορία να αφηγηθεί;

Από τις οντισιόν περνάνε χιλιάδες άνθρωποι. Έχουμε ιστορίες από πολλούς. Όλα, όμως, στο «MasterChef» αρχίζουν και τελειώνουν στο πιάτο. Κι είναι πολλές οι ιστορίες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό. Και στα παιδιά που έχουμε επιλέξει δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο οξύθυμοι ή νευρικοί άνθρωποι – είναι κι ο Χρήστος, για παράδειγμα, που πιο αθώο και καλοκάγαθο παιδί, δεν μπορεί να υπάρξει. Το πράγμα είναι μοιρασμένο. Όλα, όμως, επαναλαμβάνω, ξεκινάνε και τελειώνουν από το πιάτο. Και -πονηρά σκεπτόμενοι- να θέλαμε να κάνουμε κάτι άλλο, επειδή όλοι βλέπουν ποιο είναι καλό πιάτο και ποιο όχι, δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τις διαδικασίες. Παράδειγμα, πέρσι, με τον Σελίμ, που τον αγαπούσαμε, κι εγώ είχα ταυτιστεί με την ιστορία του, τον διώξαμε τη μέρα που μαγείρεψε ένα κακό πιάτο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μaster Chef: Έριξε «βόμβες» ο Χαράλμπος μετά την αποχώρηση! Άδειασε την παραγωγή και τους συμπαίκτες του!

Happy Day: Τα... καυστικά σχόλια για τον σύντροφο της Σπυριδούλας από το Master Chef (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share