Δήλωση - αποκάλυψη! «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»!

Για ποια χτυπάει η καμπάνα;

Απίστευτες δηλώσεις έγινα σήμερα στο DOT με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να λέει στην καλεσμένη της πως, Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»!.

Σε ποια όμως απευθυνόταν η παρουσιάστρια;

Expand player

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο.

η Νάνσυ Ζαμπέτογλου της είπε γελώντας: «Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»! «Αλίμονο! Όλη η Ελλάδα άλλωστε!», απάντησε εκείνη. «Ας το πούμε επιτέλους δημόσια!», συνέχισε χαριτολογώντας η Νάνσυ.

Σοβαρεύοντας την κουβέντα, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε: «Αυτό για κάποιο καιρό με ενοχλούσε πάρα πολύ και ενοχλούσε και τους άντρες με τους οποίους ήμουνα. Ξέρω πώς βγήκε αυτή η φήμη αλλά δεν είναι της παρούσης. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει πάει σε άνθρωπο με τον οποίο ήμουν ζευγάρι και του έχει δώσει τον λόγο του ότι δεν ισχύει η φήμη. Το θέμα είναι ότι ο άλλος άνθρωπος ήρθε μετά και μου είπε «Έστειλες τον φίλο σου να μου πει ψέματα». Τώρα είμαι μόνη μου. Πριν από 2-3 μήνες κάτι προσπαθούσα αλλά…».

Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τον γιο του και έφυγε για εξωτερικό! Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη;

Ο Γιάννης Λάτσιος πήρε τον γιο του, Άγγελο και έφυγαν για το εξωτερικό!


Ο 16χρονος Άγγελος λατρεύει να ταξιδεύει με τον πατέρα του και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι δυο τους πήγαν στην Πράγα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τοπία από την Πράγα, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος αποκάλυψε πως είναι με τον γιο του στον εξωτερικό ποστάροντας μία δική του φωτογραφία και μία του γιου του από το ολιγοήμερο ταξίδι τους! Ο Άγγελος έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό μένει μαζί του και όχι μαζί με την Ελένη! Η ίδια, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα με ψυχραιμία αλλά το παρασκήνιο τρέχει.... Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Κρατάει στο χέρι τον ALPHA! Ο λόγος που δεν την "ακουμπάει" κανείς! Αποκλειστικό...

Ελένη Μενεγάκη - αποκλειστικό: "Σκοτώθηκε" με την μητέρα του Ματέο! Η κίνηση που εξόργισε την Λιλίκα!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr