Βουλευτής παντρεύτηκε την καλή του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - Το ρομαντικό νυφικό που εντυπωσίασε!

Το παρών έδωσαν βουλευτές της ΝΔ

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο βουλευτής της ΝΔ και η ξανθιά δημοσιογράφος που ήταν άκρως εντυπωσιακή στο λευκό της νυφικό.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Πάτση και την Βασιλική Παπαλουκά που παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.

Expand player

Μάλιστα κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και η σύζυγός του η οποία είναι φίλη της νύφης! Όπως ήταν φυσικό στην τελετή βρέθηκαν και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύγυγό του, ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τον όμορφο γάμο

Ένας ακόμα γάμος που έφερε δάκρυα χαράς σε Ελληνίδα ηθοποιό έγινε πριν λίγες ημέρες!

Το νυφικό που έκλεψε τις εντυπώσεις - Ποιοι είναι ο βουλευτής της ΝΔ και η όμορφη δημοσιογράφος

Τα βλέμματα όπως είναι φυσικό έκλεψε το εντυπωσιακό νυφικό της δημοσιογράφου το οποίο ήταν πολύ ρομαντικό αλλά και σέξι. Η όμορφη νύφη επέλεξε ένα μακρύ νυφικό με εντυπωσιακό ντεκολτέ, καθώς είχε δαντέλα και λίγο διαφάνεια που το έκανε πολύ ιδιαίτερο.

Η Βασιλική Παπαλουκά είχε κάνει τα μαλλιά της απαλές μπούκλες ενώ το κεφάλι της ήταν στολισμένο με ένα μακρύ πέπλο.

Δείτε την εντυπωσιακή νύφη

Να πούμε ότι η Παπαλουκά και ο Ανδρέας Πάτσης γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια όταν ο τελευταίος ετοιμαζόταν να κατέβει για βουλευτής πρώτη φορά. Η Βίκυ Παπαλουκά παρουσίαζε στην ΕΡΤ το «Με αρετή και τόλμη» του Γενικού Επιτελείου Στρατού ενώ είναι μητέρα δύο παιδιών.

Ο Ανδρέας Πάτσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Νοέμβριου 1965 και σπούδασε στη Νομική Αθηνών. Πλέον είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν θα πιστεύετε ποια Ελληνίδα ηθοποιός αρραβωνιάζεται - Το αποκάλυψε στον αέρα!

Η ατάκα «φωτιά» της Χρηστίδου για το γάμο της Φαίης Σκορδά - «Θα γίνει κάτι μεγάλο»

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr