Δεν θα πιστεύετε ποια Ελληνίδα ηθοποιός αρραβωνιάζεται - Το αποκάλυψε στον αέρα!

Δείτε τι είπε η ηθοποιός!

Δεν θα πιστεύετε ποια Ελληνίδα ηθοποιός αρραβωνιάζεται - Το αποκάλυψε στον αέρα!

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και μίλησε στην κάμερα του Happy Day αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αρραβωνιάζεται με τον σύντροφό της! Δεν θα πιστεύετε ποια είναι.

Ο λόγος για την Μαρία Ιωαννίδου, που όπως είπε στις κάμερες τις εκπομπής θα αρραβωνιαστεί τον καλό της Δημήτρη Κρητικό.

Μαρία Ιωαννίδου ηθοποιός αρραβωνιάζεται

«Αρραβωνιάζομαι το ξέρετε; Νέο παιδί είμαι ακόμα. Ο Δημήτρης μου έχει κάνει πολλές προτάσεις γάμο και λέω άντε να το κάνουμε γιατί έχω κουραστεί. Εγώ είμαι κυρία Γερμανού. Κυρία Γερμανού θα προχωρήσω και κυρία Γερμανού θα πεθάνω. Από εκεί και έπειτα είμαι πολύ μικρή ακόμα για γάμους. Είμαι νέα, ωραία, χωρίς πλαστικές και τραβηχτικές», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Σε πρωινή εκπομπή μίλησε και ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς που είπε μεταξύ άλλων ότι θέλει να παίξει στην Επίδαυρο!

Ποιοι πασίγνωστο μοντέλο αρραβωνιάστηκε δισεκατομμυριούχο! Γάμος στην showbiz

Γάμο θα έχουμε στην showbiz καθώς πασίγνωστο μοντέλο αρραβωνιάστηκε δισεκατομμυριούχο! Το μονόπετρο της βγάζει μάτι...

Ο λόγος για την Natalia Vodianova, η οποία είπε το μεγάλο ναι στον σύντροφο της και έκανε την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Το μοντέλο και ο Antoine Arnaud γνωρίστηκαν το 2011 και μαζί απέκτησαν δυο παιδιά. Ωστόσο κρατούσαν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους

Ο σύντροφος της είναι δισεκατομμυριούχος, καθώς ο πατέρας του, Bernard Arnault, είναι ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελών ειδών στον κόσμο, της LVMH Moet Hennessy και μάλιστα η εκτιμώμενη περιουσία του αγγίζει τα 84 δισεκατομμύρια δολάρια και τον καθιστά έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

«Αυτό το έτος ήταν όμορφο και αξέχαστο. 2020 σου ερχόμαστε. Ανυπομονώ να γιορτάσω την νέα χρονιά με τους αγαπημένους μας» έγραψε στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που θα παντρευτεί, καθώς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Justin Portman, επίσης δισεκατομμυριούχο για 9 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Μάλιστα ακόμη ένας γάμος - "βόμβα" ήρθε στην ελληνική showbiz! Δεν φαντάζεστε ποιο ζευγάρι του Power of Love θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!