Γάμος - "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Δεν φαντάζεστε ποιο ζευγάρι του Power of Love θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για τους...

Γάμος -

Νέος γάμος - "βόμβα" "έσκασε" στην ελληνική showbiz και εξέπληξε τους πάντες! Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσω Instagram και δεν φαντάζεστε ποιο ζευγάρι του Power of Love θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Οι δυο τους παρέμειναν μαζί και μετά το τέλος του ριάλιτι της αγάπης!

Ο λόγος για τους, Ιόλη Κεσίδου και ο Αλέξανδρο Κολυβά! Η Ιόλη Κεσίδου ανέβασε μάλιστα και βίντεο από τη στιγμή της πρότασης γάμου στο Instagram, γράφοντας, «Κωνσταντινούπολη 05/02. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα γνώριζα τον άνθρωπο μου σε ένα ριάλιτι.. Και όμως, σε ερωτεύτηκα μπροστά σε 5 κάμερες και τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο μπροστά σε αυτό που ένιωθα για εσένα, ούτε τα 500χλμ που μας χώριζαν. Περάσαμε πολλά, βρέθηκαν πολλά εμπόδια στην πορεία μας, είπαμε πολλές φορές "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε" αλλά καταφέραμε το "μαζί" να το κάνουμε πιο δυνατό από κάθε τι άλλο. Και ήρθε η ώρα που πλέον δεν χωράνε αμφιβολίες, είμαστε εσυ&εγω πιο δυνατοί από ποτέ. Σε μερικούς μήνες θα είσαι και επίσημα ο άντρας μου».

Power of Love  γάμος

Δεν θα πιστέψετε επίσης πιο άλλο ζευγάρι παντρεύτηκε πρόσφατα στην ελληνική showbiz και προκάλεσε "πανικό"!

Γάμος "βόμβα" για γνωστό ζευγάρι της showbiz! Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα!

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το γάμο αυτού του αγαπημένου ζευγαριού της showbiz, ο οποίος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα! Οι δυο τους παντρεύτηκαν μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρι που έχει αγαπήσει ο κόσμο καθώς καθημερινά δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι. Έτσι η είδηση για το γάμο τους δε θα μπορούσε παρά να φέρει χαρά στους θαυμαστές τους.

Ο λόγος για τον Joshua Jackson και την αγαπημένη του Jodie Turner-Smith, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων τους.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, ακόμη μία ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί στα κρυφά!

Βέβαια οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την είδηση ωστόσο δεν την έχουν διαψεύσει!

γάμος showbiz

Γάμος "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Παντρεύεται το πιο αγαπημένο ζευγάρι!

"Έσκασε" σαν βόμβα ο γάμος αυτός στην ελληνική showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι το πήρε απόφαση και σε λίγο καιρό παντρεύεται!

Η μέλλουσα νυφούλα ανακοίνωσε τα ευχάριστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην μεσημεριανή εκπομπή του Open, «Μεσημέρι Yes»!

Ο λόγος για την Ανθή Βούλγαρη, η οποία όπως είπε σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζι με τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

«Μετακόμισα και παντρεύομαι, δεν έχω άλλες αλλαγές στη ζωή μου…» σχολίασε!

Ακόμα ένας γάμος στην ελληνική showbiz, αφού και άλλο ζευγάρι μετά το χωρισμό αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ενώ στη συνέχεια έκανε μία τρομερή αποκάλυψη για το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της! «Νονούς δεν θα έχουμε, κουμπάρους θα έχουμε. Θα είναι σίγουρα η κολλητή μου, η Μαλβίνα, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Πέτρος Ιακωβίδης – αν και ακόμα δεν του το έχει ανακοινώσει ο γαμπρός ακόμα, ας το κάνω εγώ – και άλλος ένας πολύ καλός φίλος του συντρόφου μου, Κώστα».

γάμος showbiz