Απίστευτο! Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε και δεν το ήξερε κανείς

Ποιο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας;

Απίστευτο! Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε και δεν το ήξερε κανείς

Απίστευτη είδηση. Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε και δεν το ήξερε κανείς.

Δυο χρόνια μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες χωρίς να το πάρει είδηση κανείς.

Ο λόγος για την ηθοποιό Hilary Duff και τον Matthew Koma που από την σχέση τους έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι, ενώ η ηθοποιός έχει και ένα αγοράκι από τον προηγούμενο γάμο της.

Την είδηση έκαναν γνωστή με ανάρτηση στο Instagram οι ίδιοι. Η Hilary ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο τους και έγραψε «This».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι είχε λίγους καλεσμένους και μετά έκαναν δεξίωση στην αυλή του σπιτιού τους.

ηθοποιός γάμος

Ακόμα ένας γάμος στην ελληνική showbiz, αφού και άλλο ζευγάρι μετά το χωρισμό αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Παντρεύεται το πιο αγαπημένο ζευγάρι!

"Έσκασε" σαν βόμβα ο γάμος αυτός στην ελληνική showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι το πήρε απόφαση και σε λίγο καιρό παντρεύεται!

Η μέλλουσα νυφούλα ανακοίνωσε τα ευχάριστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην μεσημεριανή εκπομπή του Open, «Μεσημέρι Yes»!

Ο λόγος για την Ανθή Βούλγαρη, η οποία όπως είπε σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζι με τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

«Μετακόμισα και παντρεύομαι, δεν έχω άλλες αλλαγές στη ζωή μου…» σχολίασε!

Ενώ στη συνέχεια έκανε μία τρομερή αποκάλυψη για το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της! «Νονούς δεν θα έχουμε, κουμπάρους θα έχουμε. Θα είναι σίγουρα η κολλητή μου, η Μαλβίνα, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Πέτρος Ιακωβίδης – αν και ακόμα δεν του το έχει ανακοινώσει ο γαμπρός ακόμα, ας το κάνω εγώ – και άλλος ένας πολύ καλός φίλος του συντρόφου μου, Κώστα».

γάμος showbiz