Καφέ της Χαράς: Αδιανόητο - Ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει να παίξει Επίδαυρο

Τι είπε ηθοποιός της σειράς;

Καφέ της Χαράς: Αδιανόητο - Ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει να παίξει Επίδαυρο

Για τη σειρά αλλά και τις φιλοδοξίες του μίλησε σε πρωινή εκπομπή ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς 'Καφέ της Χαράς΅' που επέστρεψε στην μικρή οθόνη. Θέλει να παίξει στην Επίδαυρο!

Ο λόγος για τον "Μανωλάκη' κατά κόσμον Πάρη Σκαρτσολιά που μίλησε στην Ελένη Βουλγαρίδου και την πρωινή εκπομπή “Έλα χαμογέλα”.

Ο ηθοποιός που παίζει τον "Μάνο" στη σειρά του ANT1 που φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ότι: “Με το πέρασμα των χρόνων αρχίζει και αυξάνεται, από τον κόσμο που με συναντά στον δρόμο, το πραγματικό όνομα και βέβαια με χαροποιεί αυτό. Το Μανωλάκης, όμως, υπάρχει και είναι κάτι που χάραξε την πορεία μου”.

“Θέλω να κάνω Επίδαυρο, θέλω να κάνω δύσκολα έργα, θέλω να κάνω πράγματα τα οποία θα με πάνε παρακάτω και συνειδητοποίησα εκ των υστέρων – αφού έκανα τη σχολή – ότι δεν θα μπορούσα να τα κάνω μόνο με το ταλέντο” πρόσθεσε ακόμα αναφορικά με τα σχέδιά του για το μέλλον ενώ μιλώντας για τον λόγο που απομακρύνθηκε απόν την δημοσιότητα είπε ότι: “Επειδή κλήθηκα να κάνω επαγγελματικά κάποια πράγματα σε μια νεαρή ηλικία, μαζί με το σχολείο, τα οποία μου στέρησαν κάποια πράγματα από την παιδική λογική ανάπτυξη. Όπως το να παίζεις απλά μπάλα με τους φίλους στην πλατεία”!

Πάρης Σκαρτσόλιας Καφέ της Χαράς

“Πέταξα από την χαρά μου! Ήμουν στον δρόμο και οριακά χοροπηδούσα! Ο Χάρης έχει ένα φοβερό ταλέντο να έρχεται πάντα σαν φύλακας άγγελος εκεί που δεν το περιμένεις. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά, σε όλα” δήλωσε με χαμόγελο ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφορικά με την επιστροφή της σειράς που έχει φέρει χαμόγελα στο κανάλι!

"Όταν δεν θέλει ο Θεός… ότι και να κάνει ο άνθρωπος! Αυτό είναι spoiler και μην πω πως είναι από τα πιο ισχυρά spoiler του πρώτου κύκλου” πρόσθεσε, ακόμα!

Πρόσωπο "βόμβα" στο 'Καφέ της Χαράς - Ποιος ηθοποιός "μπαίνει" στη σειρά

Το Καφέ της Χαράς συνεχίζει να είναι δυνατό χαρτί και όπως εκείνο έτσι και τα πρόσωπα που έρχονται στο χωριό είναι "φωτιά"! Πρόσφατα βγήκε στο φως ακόμα μια αποκάλυψη "βόμβα", όπου μαρτυρά ποιο είναι το τρίτο άτομο που θα μπει στη σειρά και θα προκαλέσει "πανικό"!

Την αποκάλυψη μάλιστα έκαναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου και είχαν αποκλειστική συνέντευξη με το πρόσωπο που θα μπει άμεσα στα επόμενα επεισόδια.

Ο λόγος για την Κατερίνα Τσάβαλου, όπου και αποκάλυψε on camera, πως όντως θα αποτελέσει σημαντικό πρόσωπο στην σειρά ο χαρακτήρας της και είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. Δείτε τα όσα "έδωσε" στην κάμερα, αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για την σειρά, εσείς ξέρατε ότι η Στέλλα αναλαμβάνει το καφέ;