Καφέ της Χαράς: Χαμόγελα ξανά στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 - Όλα τα νούμερα

Δείτε αναλυτικά...

Καφέ της Χαράς: Χαμόγελα ξανά στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 - Όλα τα νούμερα

Χθες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 προβλήθηκε το 7ο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς. Τα νούμερα μάλιστα που σημείωσε στην τηλεθέαση έφεραν χαμόγελα ξανά στους διαδρόμους του σταθμού, αλλά και στους σεναριογράφους, Χάρη Ρώμα και Άννα Χατζησοφιά.

Η κωμική σειρά είδε και πάλι άνοδο μετά την απίστευτη πτώση που σημείωσε το περασμένο Σάββατο. Συγκεκριμένα είδε μια πτώση 20 μονάδων και ο λόγος γιατί μια ημέρα μετά από την καθορισμένη προβολή της, την έβαλαν να παίξει σε επανάληψη.

Χθες, στο 7ο επεισόδιο στον ΑΝΤ1 έκανε 32,1%, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 37,2%.

Αναλυτικά τα τέταρτα

28,2
30,4
37,2
32,6

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 17,5

ALPHA: Κρατάς μυστικό; 14,6

ALPHA: Αν 9,1

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 18

ANT1: Καφέ της Χαράς 32,1

ΑΝΤ1: Best friends fear 25,4

STAR: Χωρίς διέξοδο 13,8

ΣΚΑΙ: Θα γίνει της πολυκατοικίας 7,8

ΣΚΑΙ: My style rocks 15,5

OPEN: The notebook 8,8

Τα νούμερα του Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη Παρασκευή

Το Καφέ της Χαράς έκανε αδιανόητα ποσοστά χτες στην τηλεθέαση και τα έχουμε όλα! Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε ότι έβαλε «βόμβα» στα νούμερα του ΑΝΤ1 αφού χτύπησε κόκκινο και μάλιστα σε τέταρτο έκανε νέο ρεκόρ!

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και ο Περίανδρος με την παρέα του καθήλωσαν το δυναμικό κοινό. Απέναντι το My Style Rocks Gala πληγώθηκε αρκετά σε ποσοστά, τα οποία και σας μεταφέραμε πριν λίγο. Το Καφέ της Χαράς βγήκε αλώβητο από την μάχη στο prime time και είναι ξεκάθαρος νικητής.

Δείτε τα τέταρτα για το Καφέ της Χαράς:

25.5
28.7
36.2
30.7

Σε σύνολο τηλεθέασης η σειρά του ΑΝΤ1 έκανε 30,3%! Να θυμίσουμε ότι τα τέταρτα αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης που σας μεταφέρουμε, αφορούν το δυναμικό και όχι το γενικό κοινό.