Η ατάκα «φωτιά» της Χρηστίδου για το γάμο της Φαίης Σκορδά - «Θα γίνει κάτι μεγάλο»

Η δήλωση που θα συζητηθεί

Η ατάκα «φωτιά» της Χρηστίδου για το γάμο της Φαίης Σκορδά - «Θα γίνει κάτι μεγάλο»

«Θα γίνει κάτι μεγάλο» είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την αποκάλυψη της σχέσης της Φαίης Σκορδά που έγινε πριν από μερικές ημέρες. Η ατάκα για τον γάμο της παρουσιάστρια με το νέο της σύντροφο είναι «φωτιά».

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτης της στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», σχολίασαν την αποκάλυψη πως η παρουσιάστρια είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ο άνδρας που της έχει «κλέψει» την καρδιά μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στην εκπομπή πρόβαλαν τις κοινές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό και είπε «Η Φαίη κάνει πάντα προσεχτικά βήματα και επιλογές… δε θεωρώ ότι αυτό βγαίνει τυχαία! Θεωρώ ότι θα γίνει κάτι πιο μεγάλο, δεν ξέρω γάμος; Θεωρώ ότι δεν το κάνει τυχαία και αυτή είναι η γνώμη μου».

Χρηστίδου Φαίης Σκορδά γάμος

Να σημειώσουμε πως στα γενέθλια της Φαίης Σκορδά, ο Νίκος Ηλιόπουλος ήταν μαζί της.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Φαίης Σκορδα;

O Νίκος Ηλιόπουλος είναι η νέα σχέση της Φαίης Σκορδάς και βγήκαν στο φως όλα όσα δεν ξέραμε για αυτόν! Ποιος είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας, της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τρία χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα; Οι 7 φωτογραφίες από το instagram του είναι μοναδικές.

Ο επιχειρηματίας όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με το digital marketing και όπως ανακοίνωσαν στο Happy Day, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο.

Αν μπείτε στο προσωπικό του προφίλ, θα δείτε πως είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δυναμικός ωστόσο, με πολλά projects στο δυναμικό του. Αγαπάει την δουλειά του και δεν μπορεί να το κρύψει, μιας και οι περισσότερες φωτογραφίες είναι με τον ίδιο να ασχολείται με την εργασία του. Αυτό μπορεί να λάτρεψε και η Φαίη Σκορδά, η οποία είχε ρίξει κάποιες "σπόντες" πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες του.

Νίκος Ηλιόπουλος instagram Νίκος Ηλιόπουλος φωτογραφίες Νίκος Ηλιόπουλος σχέση ΣκορδάΝίκος Ηλιόπουλος Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος ζευγάρι ΣκορδάΝίκος Ηλιόπουλος νέα σχέση Σκορδά