Γιόρτασε τα 40 με τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο και μαύρο φόρεμα η Φαίη Σκορδά - Κοστίζει 59,90

Από πασίγνωστο κατάστημα

Γιόρτασε τα 40 με τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο και μαύρο φόρεμα η Φαίη Σκορδά - Κοστίζει 59,90

Πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά έγινε 40 χρονών και το γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο. Για την συγκεκριμένη ημέρα, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα και εμείς σου βρήκαμε που μπορείς να το αγοράσεις. Κοστίζει 59,90 ευρώ.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Έχει τα παιδιά της συνεχώς στο πλευρό της να της προσφέρουν χαμόγελα, τους φίλους της και την οικογένεια της να την στηρίζουν, αλλά και το σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο.

Η είδηση πως η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε σχέση «έσκασε» πριν από λίγες ημέρες και από το πάρτι των γενεθλίων της δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφος της. Το γενέθλια της τα έκανε μαζί με και με τον κολλητό της φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η παρουσιάστρια έλαμπε με το μαύρο στενό φόρεμα της αξίας 59,90 ευρώ από τα BSB, το οποίο συνδύασε με μαύρο κολάν και πέδιλα Dukas.

Φαίη Σκορδά σύντροφος ηλικία

Νίκος Ηλιόπουλος: Το ζώδιο του συντρόφου της Φαίης Σκορδά - Πόσο ταιριάζει με το δικό της

Τι ζώδιο είναι ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά, Νίκος Ηλιόπουλος ξέρετε; Δείτε ποιο είναι και πόσο ταιριάζει τελικά με το δικό της. Μιλάμε για πολύ εκρηκτικό συνδυασμό...

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας ασχολείται με το digital marketing και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz.

Συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Νίκος Ηλιόπουλος αν και χαμηλών τόνων θεωρείται περιζήτητος στον χώρο του με πολλά επιτυχημένα projects στο δυναμικό του! Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών.

Οι συνεργάτες του έχουν να πουν για αυτόν μόνο τα καλύτερα, κάνοντας λόγο για έναν πανέξυπνο και τα ταλαντούχο επιχειρηματία, με απίθανο χιούμορ, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Ο ίδιος ασχολείται με τις ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ και έχει επιτυχημένες συνεργασίες, ακόμη και σε κομματική εκστρατεία γνωστού πολιτικού. Να θυμίσουμε ότι χτες κάναμε και αφιέρωμα στο Instagram profile του....

Έχει τεράστια αδυναμία στα ταξίδια αλλά και στο καλό φαγητό σαν γνήσιος Σκορπιός, αφού αυτό είναι το ζώδιό του. Μάλιστα, ο ίδιος είναι γενημένος στις 19 Νοεμβερίου, οπότε είναι αυτό που λέμε... σκορπίος με την βούλα. Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά έχει γενέθλια στις 9 Φεβρουαρίου οπότε είναι Υδροχόος.

Τα γενικά χαρακτηριστικά που έχει το ζώδιο του Νίκου Ηλιόπουλου

Ο Σκορπιός έχει διαπεραστικό μαγνητικό βλέμμα και μία εσωτερική δύναμη, που τον κάνει αξιοπρόσεκτο, όσο κι αν εκείνος προσπαθεί να κρατηθεί στο παρασκήνιο. Αποπνέει μυστήριο και είναι πολύ έξυπνος. Έχει τρομερά ανεπτυγμένη διαίσθηση και είναι πολύ καχύποπτος, με αποτέλεσμα να προσπαθεί συνεχώς να ψυχολογεί και να «διαβάζει» τους άλλους. Έχει εμμονές με το παρελθόν και κυρίως με τις αρνητικές εμπειρίες. Δεν ξεχνάει ποτέ την προδοσία κάποιου, με αποτέλεσμα πολλές φορές να εκδικείται με το χειρότερο τρόπο, ενώ λησμονά ότι καλό του έχει προσφέρει κάποιος, αν κάποια στιγμή τον απογοητεύσει. Αγαπάει βαθιά και πιο αληθινά απ’ το καθένα, πράγμα που τον κάνει κτητικό και ζηλιάρη. Είναι το απόλυτα ερωτικό ζώδιο, με αξιοζήλευτες αποδόσεις, πολύ πάθος και αισθησιασμό . Αγαπά το χρήμα και πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει ύπουλα ή και μυστικά, προκειμένου να επωφεληθεί! Ο κυβερνήτης πλανήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας, γεγονός που σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο έχει την δύναμη να γεννιέται πάντα μέσα από τις στάχτες του!

Σκορπιός και Έρωτας

Ο Σκορπιός δεν αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί εύκολα. Όμως αν ερωτευτεί, αγαπά πιο δυνατά και πιο παθιασμένα από τον καθένα. Όταν φλερτάρει, του αρέσουν οι δύσκολοι και ίσως απαγορευμένοι στόχοι, δεν ανοίγει τα χαρτιά του, αλλά αυτός προσπαθεί να διεισδύσει στον ψυχισμό του άλλου. Στη σχέση του είναι κτητικός και πολύ ζηλιάρης, βλέπει τα πάντα καχύποπτα και αυτό φθείρει τη σχέση. Αυτή όμως η αποπνικτική αλλά τόσο αληθινή αγάπη, κάνει τον εκάστοτε σύντροφο να μην μπορεί να ξεφύγει από τα δίχτυα του. Είναι γνωστός για την μοναδικότητα και την επίδοση του στο σεξ. Η ηδονή και το πάθος για εκείνον, είναι απαραίτητα στη διατήρηση μίας σχέσης. Είναι πολύ πιστός και θα παραστρατήσει μόνο αν η σεξουαλική ζωή της σχέσης του δεν τον ικανοποιεί. Παρόλο που είναι σταθερός, θα χωρίσει με την παραμικρή προδοσία, έστω κι αν είναι μόνο στο μυαλό του και σίγουρα θα εκδικηθεί. Αν ο σύντροφος, του ανακοινώσει το χωρισμό, θα φτιάξει σενάρια προδοσίας στο μυαλό του και πάλι θα εκδικηθεί.

Τα γενικά χαρακτηριστικά που έχει το ζώδιο της Φαίης Σκορδά

Αντισυμβατική, αντικομφορμιστική και επαναστατική είναι η προσωπικότητα του Υδροχόου. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του τον Ουρανό, ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί πανεύκολα να κάνει μεγάλες ανατροπές στη ζωή του όπου και θα σοκάρει! Είναι ευγενικός, φιλικός και γίνεται συμπαθής από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ έξυπνος και μάλιστα το μυαλό του είναι πολύ πιο μπροστά από τα υπόλοιπα ζώδια, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται άψογα τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί. Ρουφάει την γνώση σαν σφουγγάρι, σκέφτεται και απασχολεί την σκέψη του με τα πάντα, αλλά είναι αρκετά δύσπιστος και αντιδραστικός με ό, τι ακούει. Είναι ανθρωπιστής και αλτρουιστής και νοιάζεται πραγματικά για το κοινό καλό. Δίνει πολύ βάση στη φιλία και ταιριάζει με όλους γιατί σέβεται απόλυτα την μοναδικότητα και την ατομικότητα του άλλου. Δεν του αρέσουν οι παραδόσεις, τα όρια και τα δεσμά, ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους άλλους. Ενώ είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού και προτιμά τις μόνιμες σχέσεις, η ανάγκη του για ελευθερία τον κάνει να μην αντέχει την παραμικρή καταπίεση του συντρόφου και να διαλέγει τον δρόμο της φυγής. Είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολλούς φίλους, αλλά η συνήθεια του να είναι μέσα σε όλα, απογοητεύει τους γύρω του, εφόσον δεν υπάρχει επαρκής χρόνος. Επίσης οι νευρικές και σπασμωδικές του αντιδράσεις, αγχώνουν και πολλές φορές δεν είναι κατανοητές. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι ιδέες και οι σκέψεις του Υδροχόου, θα είναι πραγματικότητα στον κόσμο μετά από 100 χρόνια…

Υδροχόος και Έρωτας

Ο Υδροχόος συχνά μπερδεύει τον έρωτα με τη φιλία. Από το πρώτο κιόλας φλερτ, όσο πιο πολύ ταιριάζουν ως φίλοι, τόσο πιο εύκολα θα ερωτευτεί. Στις σχέσεις του είναι σταθερός αλλά ορισμένες φορές έχει απρόβλεπτες και ανατρεπτικές συμπεριφορές, που δημιουργούν ανασφάλεια στο σύντροφο. Η σχέση με έναν Υδροχόο είναι πολύ ευχάριστη, και ποτέ βαρετή, συνηθισμένη και προβλέψιμη. Στο σεξ είναι ξεχωριστός, δεν έχει ταμπού και μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να πετύχει την ερωτική απόλαυση. Ο Υδροχόος θα απιστήσει γιατί πολύ απλά δεν υπακούει σε νόμους και κανόνες και δεν βρίσκει λόγο να αντισταθεί, παρόλο που είναι σταθερός γενικά. Το χωρισμό ο Υδροχόος τον αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Τον δέχεται ή τον προκαλεί με ευκολία και είναι φανατικός οπαδός του «ας μείνουμε φίλοι».

Πόσο ταιριάζει το ζώδιο του Νίκου Ηλιόπουλου με την σύντροφό του Φαίη Σκορδά

Ίσως αναρωτιέσαι εάν υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα του Υδροχόου και του Σκορπιού να αναπτύξουν μακροχρόνια σχέση, πόσο μάλλον να δεθούν με τα δεσμά του γάμου. Οι προσωπικότητες σας είναι παρόμοιες και αυτός είναι ένας λόγος που δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με αυτή την ένωση.

Και οι δύο σας είστε αδιάλλακτοι. Το ερώτημα είναι ποιος θα ενδώσει σε ποιον! Και οι δύο είστε έτοιμοι να επιχειρηματολογήσετε υπέρ των απόψεών σας σχετικά με τη ζωή. Αν αποφασίσεις να μπεις σε μια σχέση, θα πρέπει να λύσεις αυτά τα θέματα πολύ γρήγορα.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό και μπορεί να παρέχει τη συναισθηματική τροφή που χρειάζεσαι. Εσύ δεν λειτουργείς με τόση ευαοσθησία, καθώς αυτό δεν είναι συνήθως συνδεδεμένο με το ζώδιο σου. Είσαι ευαίσθητος, αλλά με το δικό σου τρόπο. Ο Σκορπιός μπορεί να σου προσφέρει την ικανοποίηση στην καρδιά.

Είστε και οι δύο αποφασιστικοί άνθρωποι που κολλάνε σε ο,τι ξεκινήσουν και κανένας δεν φοβάται τις προκλήσεις. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό συστατικό για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της αγάπης σας. Εσείς και οι δύο έχετε την επιμονή για να την κάνετε να λειτουργήσει. Απλά μην αφήσεις το πείσμα να μπει στη μέση.

Επειδή είσαι τόσο καλός στην επικοινωνία, θα έχεις μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τυχόν αδιέξοδα και να βρεις επωφελείς συμβιβασμούς. Αν το κάνεις αυτό θα μάθεις πολλά για τον άλλον και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ορισμένες από τις μισαλλοδοξίες σου. Τελικά αυτό θα σε βοηθήσει ως ανθρώπινο ον.

Ο Σκορπιός θα θέλει να εξερευνήσει και να κατανοήσει τα σεξουαλικά βάθη σου εξολοκλήρου. Η επιθυμία σου να δοκιμάσεις νέα πράγματα θα είναι μια πραγματική στροφή για τον Σκορπιό. Η επικοινωνία στην κρεβατοκάμαρα είναι απολύτως απαραίτητη και ο Σκορπιός θα είναι ένα από τα λίγα ζώδια που μπορούν να το κάνουν. Τα γλυκόλογα είναι μια ικανότητα που μπορεί να σου διδάξει.

Ο Σκορπιός αγαπά τη δράση, οπότε θα πρέπει να περιορίσεις τις πολύωρες συζητήσεις. Προτιμάει να εκφράζει τα συναισθήματά του με μια ωμή, αχαλίνωτη μορφή, χωρίς να το σκέφτεται. Κάπου ανάμεσα στα δύο άκρα θα βρεις τη χρυσή τομή που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Με ποιούς Σκορπιούς ταιριάζει περισσότερο ο Υδροχόος


Με Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου, είναι καλύτερο να κρατήσεις τη σχέση σου σε αυστηρά επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα κι αν μπεις στον πειρασμό να το πάς στο επόμενο στάδιο. Η ανάμιξη "τερπνόν μετά του ωφελίμου" θα μπορούσε να έχει άσχημα αποτελέσματα, τόσο για τη σχέση σου όσο και για την οικονομική πλευρά της συμμετοχής σου.

Η φιλία θα ευημερήσει, αλλά θα είναι μάλλον πρόσκαιρη, με τους Σκορπιούς που γεννήθηκαν μεταξύ 3 και 12 Νοεμβρίου. Θα απολαύσεις την έντασή τους, αλλά θα ψάχνεις για λίγο περισσότερο ρομαντισμό. Αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά περίπλοκος και υπάρχει σίγουρα κάτι που προκαλεί δύο σταθερά ζώδια να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το συνδυασμό όμως, ειδικά με τους Σκορπιούς που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Νοεμβρίου. Λίγο πριν φύγετε, δείτε και την φωτογραφία της Φαίης Σκορδά με την μητέρα του!

oroskopos.gr