Η Ελένη Φουρέιρα χτυπάει «καμπανάκι» - Έρχεται η ανακοίνωση

Έρχεται το ευχάριστο γεγονός!

Έρχεται η ανακοίνωση για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Φουρέιρα και η ίδια χτυπάει «καμπανάκι» στο Instagram και μετράει αντίστροφα. Μάλιστα, όλα τα fanpage της έχουν αναπαράγει το μικρό teaser και τα εν λόγω βίντεο είναι ήδη viral.

Η τραγουδίστρια, που έχει δει τις μετοχές της να εκτοξεύονται, ετοιμάζει κάτι πολύ grande αλλά δεν είναι σε θέση να πει περισσότερα ακόμη. Χτες το βράδυ λοιπόν έκανε την έκπληξη. Μετά την φωτογραφία της με hot pink σκιά ματιών, δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο.

Expand player

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα που υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, η Ελένη Φουρέιρα χτυπάει ένα καμπανάκι σαν... κουδούνα και με κίτρινο μπλουζάκι κοιτάει έντονα τον φακό. Το τι θα συμβεί δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε ακόμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ίδια έχει το άγγιγμα του Μίδα και θα σκίσει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Και μιας και σας είπαμε για την φωτογραφία με την σκιά που ανέβασε, δείτε εδώ το ιδιαίτερο look της μόνο για τολμηρές. Εσύ θα μπορούσες να το υποστηρίξεις;

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για το νέο μέλος της οικογένειάς της

Λιώσαμε με την ανάρτησή της Ελένη Φουρέιρα η οποία έγινε ξανά θεία καθώς η αδελφή της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε θεία για τέταρτη φορά και θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός με μια ανάρτησή της στο Instagram. Μάλιστα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβασε σαν story στο Instagram μια γλυκιά φωτογραφία που φαίνονται τα πατουσάκια του μωρού. Την ανάρτησή της συνόδευσε με ένα γλυκό μήνυμα που καλωσόριζε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας.

«Καλώς ήρθες γλυκές μου άγγελε. Ανυπομονώ να σε κρατήσω στα χέρια μου» ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε την ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα που πριν περίπου ένα μήνα είχε συγκλονίσει με τα όσα είχε πει για την μάχη της με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με τζιν και λευκό τοπ η Ελένη Φουρέιρα - Η εμφάνιση που άφηνε «γυμνή» την κοιλιά της

Ελένη Φουρέιρα: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον πιο γλυκό άνθρωπο της ζωή της!