Με τζιν και λευκό τοπ η Ελένη Φουρέιρα - Η εμφάνιση που άφηνε «γυμνή» την κοιλιά της

Έχει κορμί «λαμπάδα»!

Με τζιν και λευκό τοπ η Ελένη Φουρέιρα - Η εμφάνιση που άφηνε «γυμνή» την κοιλιά της

Κορμί «λαμπάδα» έχει η Ελένη Φουρέιρα και το απέδειξε η εμφάνιση της με το χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι της με το λευκό τοπ της. Άφηναν «γυμνή» την κοιλιά της και οι κοιλιακοί της είναι «φέτες». Η τραγουδίστρια διατηρεί άψογες αναλογίες.

Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στην Αμερική για την προώθηση της καριέρα της σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, ήδη σε μια φωτογραφία της στα social media, αποκάλυψε πως κάτι καινούργιο έχει ετοιμάσει και εμείς το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Οι φωτογραφίες που μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι εντυπωσιακές μια προς μια. Χθες, την ημέρα των ερωτευμένων δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία πόζαρε πιο stylish από κάθε άλλη φορά.

Συγκεκριμένα, έβγαλε τις κολλητές ολόσωμες φόρμες που την βλέπουμε πάνω στην σκηνή όταν τραγουδά και φόρεσε ένα φαρδύ τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ jacket και αθλητικά. Το σύνολο της όμως έκανε πιο απίστευτο το καπέλο της.

Η Ελένη Φουρέιρα με τοπάκι γεμάτο στρας και πριν λίγες ημέρες

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε ξανά να παίξει με την μόδα και εμφανίστηκε με τοπάκι γεμάτο στρας . Όλοι κοίταγαν τον άντρα δίπλα της και μας φαίνεται απόλυτα λογικό αφού είναι νεαρός, κούκλος και εργένης! Όλες οι λεπτομέρειες για το ποιος είναι...

Η τραγουδίστρια, που εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει με τον Αλμπέρτο Μποτία, έχει δώσει φουλ γκάζια στην καριέρα της. Η φήμη της σαρώνει και η Ελένη Φουρέιρα πουλάει τρελά! Πρόσφατα, εμφανίστηκε με κούκλο άντρα στο πλευρό της και το Instagram πήρε φωτιά!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ότι ο καλλονός δίπλα της είναι ο Eliad Cohen, ένας Ισραηλινός σούπερ σταρ που μεταξύ άλλων εργάζεται σαν μοντέλο και ηθοποιός. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα «ταπεινό» τοπάκι γεμάτο στρας και μάλλον από ότι καταλαβαίνουμε, ψήνεται νέα συνεργασία. Δείτε την σχετική ανάρτηση: