Ελένη Φουρέιρα: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον πιο γλυκό άνθρωπο της ζωή της!

Ο λόγος για...

Ελένη Φουρέιρα: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον πιο γλυκό άνθρωπο της ζωή της!

Στο πιο γλυκό άνθρωπο της ζωής της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με μια φωτογραφία τους η Ελένη Φουρέιρα. Θέλησε να τις ευχηθεί και δημόσια, με μια στιγμή πάνω στη σκηνή από συναυλία τους, αφού εκτός από φίλη της είναι και συνεργάτιδα της.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ενεργή στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Χθες, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instastory της μια φωτογραφία με την καλή της φίλη αλλά και χορεύτρια της. Ο λόγος για την Ιζαμπέλα η οποία βρίσκεται στην ομάδα της εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μαζί τις έχουμε απολαύσει επί σκηνής να «σκίζουν».

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θα είναι στο opepning act συναυλίας κορυφαίου τραγουδιστή. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αμερική για να ακολουθήσει το όνειρο της και να επεκτείνει την καριέρα της.

Ελένη Φουρέιρα χορέυτρια

Τους πιο γλυκούς ανθρώπους στη ζωή της θεωρεί η Ελένη Φουρέιρα και τις αδερφές της

Η Ελένη Φουρέιρα με τις αδερφές της είναι σαν τρίδυμες. Τις είδαμε και τις τρεις μαζί να ποζάρουν με εντυπωσιακές τουαλέτες και όλα τα φλας έπεσαν πάνω τους.

Η τραγουδίστρια έχει αδυναμία στα τρία της αδέρφια, την Μαργαρίτα, την Ιωάννα και τον Γιώργο και προσπαθεί όσο μπορεί να τους προστατεύει από την έκθεση στην δημοσιότητα. Για αυτό κιόλας δεν βλέπουμε πολλές κοινές αναρτήσεις τους.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Ελένη Φουρέιρα πάντρεψε την αδερφή της Ιωάννα και η συγκίνηση της ήταν εμφανής.

Ελένη Φουρέιρα: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! «Έσκασε» η είδηση που δεν γνωρίζαμε!

Μάλιστα, σε μια από τις αναμνηστικές φωτογραφίες τους, πόζαραν μαζί και με την αδερφή τους Μαργαρίτα και τα φλας των φωτογράφων του γάμου έπεσαν πάνω τους.

Όπως θα δείτε και εσείς είναι σαν τρίδυμες!

Ελένη Φουρέιρα αδέρφια