Οι Έλληνες celebrities λένε "Μένουμε σπίτι" - Ποιοι αυτοπεριορίστηκαν;

Στέλνουν μήνυμα μέσω social media

Πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities που έστειλαν με την σειρά του το μήνυμα "μένουμε σπίτι". Μάλιστα ορισμένεοι έχουν αυτοπεριοριστεί στο σπίτι. Με αναρτήσεις και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν τον κόσμο να μην κάνει άσκοπες μετακινήσεις, όπως άλλωστε καλούν και οι Αρχές.

Το γεγονός σχολιάστηκε, όπως ήταν φυσικό και από την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. "Μένουμε σπίτι": Πολλοί είναι οι διάσημοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν αυτή την καμπάνια στέλνοντας το δικό τους μήνυμα, μέσω των social media για τον κορωνοϊό και τα μέτρα που καλούμαστε να λάβουμε.

Expand player

Η Φωλιά των Κου Κου αναφέρθηκε σε μερικούς από τους διάσημους Έλληνες οι οποίοι προμοτάρουν με την σειρά τους το μήνυμα του υπουργείο Υγείας, που συνιστά στον κόσμο να μείνει όσο τον δυνατόν περισσότερο μέσα. Μάλιστα ορισμένοι μίλησαν και στην εκπομπή του Star.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Θοδωρής Αθερίδης, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Αποστόλης Τότσικας, η Δανάη Μπάρκα, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Σμαράγδα Καρύδη, η Εύα Αντωνοπούλου.

Σε αυτοπεριορισμό και ο Νίνο που με τη σειρά του λέει "μένουμε σπίτι" - Η ανάρτηση του Έλληνα celebrity

Οι αρχές συνιστούν στους πολίτες, για την δική τους προστασία αλλά και για τον άλλων να μένουν, όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι. Έτσι λοιπόν και ο γνωστός τραγουδιστής που είπε ότι δεν ε΄χει συναντήσει κανέναν εδώ και μια εβδομάδα και πως έχει πάει μόνο στο περίπτερο.

Όπως πρόσθεσε ωστόσο ήταν μια δημιουργική εβδομάδα, καθώς έχει δημιουργήσει περισσότερα πράγματα από όλο το 2019 μαζί!

"Έχω μια εβδομάδα να συναντήσω άνθρωπο. Είμαι μόνος μου μια εβδομάδα ολόκληρη. Δεν είμαι άρρωστος αλλά για το καλό όλων κάθομαι μόνος μου. Κλεισμένος μέσα. Βγήκα μόνο να πάρω νερά από το περίπτερο. Θα περάσει, όπως όλα. Έχω δημιουργήσει πολλά αυτή τη βδομάδα. Νομίζω πιο πολλά και από ολόκληρο το 2019. Εύχομαι δύναμη σε όλους" γράφει η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο τραγουδιστής,

"Προστατεύουμε τον εαυτό μας,προστατεύουμε τα παιδιά μας,προστατεύουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες.
Προστατευόμαστε γενικότερα" έγραψε στη λεζάντα της εικόνας ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Το twitter υπέρ του "Μένουμε σπίτι" - "Για το καλό όλων μας"

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών