Η Ελένη Ασημάκη από το GNTM κάνει μια έκκληση και σπαράζει καρδιές

Τι ζήτησε;

Η Ελένη Ασημάκη είχε περάσει από τις οντισιόν του GNTM ωστόσο, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει κρίθηκε πως θα ήταν καλύτερο, για την δική της ασφάλεια, να μην μπει μέσα στο ριάλιτι. Τώρα που ο κορωνοϊός "καλπάζει" το νεαρό κορίτσι ράγισε καρδιές με την έκκληση που έκανε.

Ειδικότερα η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Έλα χαμογέλα" αναφορικά με την αιμοδοσία λέγοντας ότι τόσο η ίδια, όσο και άλλοι άνθρωποι χρειάζονται αίμα τις δύσκολες αυτές ημέρες και ότι υπάρχει έλλειψη στο κέντρο αιμοδοσίας.

Expand player

Τι είπε στην εκπομπή του Open η Ελένη Ασημάκη, που ράγισε καρδιές - Ποια η έκκληση που έκανε;

Ειδικότερα η ίδια είπε ότι υπάρχει έλλειψή καθώς ο κόσμος τώρα και με τον ιό, φοβάται να δώσει αίμα. Ωστόσο υπάρχουν ομάδες, στις οποίες ανήκει και η ίδια που χρειάζονται τακτικά να κάνουν μετάγγιση.

"Υπάρχει έλλειψη στο κέντρο της αιμοδοσίας. Ο κόσμος φοβάται να πάει να δώσει αίμα και είναι λογικό λόγω όλου αυτού που γίνεται με τον νέο ιό. Όμως υπάρχουν άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και μεταγγίζονται ανά 14 μέρες τακτικά. Ένα από αυτά είμαι κι εγώ" είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Ασημάκη.

"Οπότε, σας ζητάω με μεγάλη παράκληση να βοηθήσετε σε αυτό το νέο πρόβλημα που υπάρχει και να βάλει ο καθένας από εσάς ένα χέρι βοήθειας. Άμα φοβάται να πάει στο νοσοκομείο, υπάρχει το εθνικό κέντρο αιμοδοσίας στην οδό Θηβών 314 στο Αιγάλεω, το οποίο είναι ανοικτό Δευτέρα – Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 20:00" πρόσθεσε ακόμα το νεαρό κορίτσι μιλώντας στην εκπομπή του Open. Και αφού αναφερθήκαμε σε μια από τις κοπέλες του GNTM δείτε και τι κάνει μια από τις νικήτριες του παιχνιδιού. Η Άννα Μαρία είναι πλέον μια άλλη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Ασημάκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της και η εμφάνισή της «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

GNTM: Η Ελένη Ασημάκη μιλάει για το πρόβλημα υγείας της! « Γκρεμίστηκαν όλα...»