MasterChef: Έπιασε φωτιά στην κουζίνα - Ανησύχησε ο Πάνος Ιωαννίδης

Ο Ιωάννης τα έκανε όλα... μπουρλότο

Πανικός επικράτησε στην κουζίνα του MasterChef στο σημερινό επεισόδιο, μιας και ο Ιωάννης με ένα λάθος του τα έκανε άνω κάτω, προκαλώντας την ανησυχία του Πάνου Ιωαννίδη ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα πάνω από τα πιάτα των παικτών.

Κατά τη διάρκεια του εξαιρετικά περίπλοκου Mystery Box, που κατάφερε να μπερδέψει αλλά και να εμπνεύσει τους κριτές, πήρε φωτιά το πιάτο του Ιωάννη.

Expand player

Ο Πάνος Ιωαννίδης κατάλαβε αμέσως τη μυρωδιά και φώναξε :«Παιδιά κάτι καίγεται! Παιδιά κάτι καίγεται. Κάτι παίρνει φωτιά»!

Μόλις γύρισε, κατάλαβε πως το πιάτο που καιγόταν ήταν αυτό του Ιωάννη, ο οποίος άνοιξε το φούρνο και βγήκε μπόλικος καπνός από μέσα.

Καθησύχασε ωστόσο τον κριτή λέγοντάς του πως δεν έγινε κάτι και πως δεν κάηκε τελικά το πιάτο του.

Ο νικητής και τα σχόλια της Κατερίνας

Νικητής του Mystery Box ήταν ο Κώστας, ο οποίος με το πιάτο του κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να πάρει τη νίκη μαζί με τα πλεονεκτήματα για το τεστ δημιουργικότητας.

Η Κατερίνα έσπευσε να κάνει τα σχόλιά της για το πώς θα εκμεταλλευτεί ο Κώστας τη νίκη του, λέγοντας πως είτε θα δράσει όπως περιμένουν όλοι, ευνοώντας δηλαδή τους φίλους του και δυσκολεύοντας τους υπόλοιπους, είτε θα το παίξει καλός, και θα βοηθήσει όλους τους παίκτες.

Τελικά ο Κώστας θέλησε να διαψεύσθει και τις δύο προβλέψεις της Κατερίνας και αποφάσισε να δυσκολέψει όλους τους παίκτες, ακόμα και τους φίλους του.

Από τη μεριά τη η Κατερίνα θέλησε και πάλι να πάρει θέση και έτσι σχολίασε πως με αυτά που της έδωσε ο Κώστας μέσα της βράζει αλλά δε θα το αφήσει να βγει προς τα έξω, σχόλιο που έκανε λίγο αργότερα και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Το αδιανόητο "καρφί" του Γιώργου στην Κατερίνα

MasterChef: Προσοχή ακολουθεί... spoiler! - Ποιοι έξι θα φτάσουν τελικό;

TAGS