MasterChef: Προσοχή ακολουθεί... spoiler! - Ποιοι έξι θα φτάσουν τελικό;

Θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Προσοχή ακολουθεί... spoiler! - Ποιοι έξι θα φτάσουν τελικό;

Δώστε προσοχή γιατί έχουμε spolier και μάλιστα 'καυτό" για το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Δείτε ποιοι είναι αυτοί οι έξι παίκτες που θα πάνε μέχρι και τον τελικό του MasterChef! Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Το MasterChef έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό ήδη από το πρώτο του κύκλο, ενώ συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον με τους επίδοξους chef να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής του Star ήταν η Μαριάννα με τον αριθμό των επίδοξων chef, που βρίσκονται πλέον μέσα στο σπίτι να έχει φτάσει πια στους 14.

Ωστόσο ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής. Μπορεί να μην έχουμε (ακόμα) spolier για το ποιος θα πάρει την "χρυσή ποδιά" και θα βγει νικητής του διαγωνισμού του Star, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να "σκάνε" οι πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα δούμε στην τελική εξάδα!

Ποια θα είναι λοιπόν η τελική εξάδα του MasetrChef;

Η αλήθεια είναι ότι θα δούμε τους άντρες να επικρατούν και σε αυτό τον κύκλο του MasterChef, αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και είναι αυτά τα πρόσωπα που θα δούμε στον τελικό. Γιατί αυτό; Γιατί υπάρχει μόνο μια γυναίκα ανάμεσά τους και αυτή είναι η Μαρία. Οι υπόλοιποι παίκτες που αναμένεται να δούμε να φτάνουν μέχρι τέλους είναι ο Δημήτρης, ο Γιώργος,ο Τζον,ο Σταύρος και ο Κύπριος ο Σταυρής.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί ήταν οι παίκτες που σε δηλώσεις που έκαναν σε τηλεοπτικές κάμερες, μετά καιν την αποχώρησή τους, εξέφρασαν την γνώμη ότι θέλουν φέτος να δουν μια γυναίκα να παίρνει το έπαθλο. Μένει να δούμε αν η Μαρία θα καταφέρει να "παραμερίσει" τα αγόρια! Και αφού μιλάμε για το MasterChef δείτε και τι είπε η Μαριάννα, που αποχώρησε από το παιχνίδι. Αποκάλυψε ότι κάποια την πήρε τηλέφωνο για καφέ και της είπε όχι!