Η Μαριάννα αποκαλύπτει! - Τι είπε για παίκτρια του MasterChef;

Μίλησε στην "Φωλιά των Κου Κου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 Η Μαριάννα αποκαλύπτει! - Τι είπε για παίκτρια του MasterChef;

Μια αποκάλυψη για μια παίκτρια του MasterChef έκανε η Μαριάννα, η οποία και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Τι είπε για την κοπέλα που είναι ακόμα μέσα στο σπίτι αλλά και για την μεταξύ τους σχέσεις;

Μια αποκάλυψη ήρθε από την Μαριάννα, η οποία μετά και την αποχώρησή της από το παιχνίδι του Star βρέθηκε στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου". Για την ακρίβεια η ίδια μίλησε μέσω skype με την εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, οι οποίοι φυσικά παίρνουν με την σειρά τους τα απαραίτητα μέτρα για την μη εξάπλωση του κροωνοϊού.

Η Μαριάννα λοιπόν μίλησε στην εκπομπή του Star και αποκάλυψε ποια παίκτρια την πήρε τηλέφωνο για καφέ. Μάλιστα η ίδια μίλησε φυσικά και για τις σχέσεις που είχαν οι δυο τους μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες ήταν λιγάκι έντονες! Τι είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής;

Η αποκάλυψη της Μαριάννας για το MasterChef - Ποια την πήρε τηλέφωνο και τι της είπε;

Ο λόγος φυσικά για την Ηλιάνα με την οποία δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις, όσο ήταν και εκείνη μέσα στο παιχνίδι του Star. Μάλιστα η ίδια είπε ότι η Ηλιάνα την πήρε τηλέφωνο να πάνε για καφέ, ωστόσο αυτό αρνήθηκε!

"Με την Ηλιάνα δεν υπήρχε κάποιο έντονο θέμα.. εντάξει υπήρχαν κάποιες φασαρίες" είπε αρχικά η Μαριάννα όταν ρωτήθηκε για την συμπαίκτρια της.

"Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακίες, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάω και για καφέ μαζί της" είπε ακόμα η πρώην παίκτρια αποκαλύπτοντας στην συνέχεια πως αυτό έγινε. Μάλιστα όπως είπε η ίδια της έκανε εντύπωση ότι την πήρε. Να πούμε ότι για την αποχώρηση της Μαριάννας, μίλησε και ο πατέρας της.

Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί