O πατέρας της Μαριάννας μιλάει για την αποχώρησή της από το MasterChef

Τι είπε για τα αποτελέσματα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O πατέρας της Μαριάννας μιλάει για την αποχώρησή της από το MasterChef

O πατέρας της Μαριάννας μιλάει για πρώτη φορά για την αποχώρηση της κόρης του από το MasterChef και αποκαλύπτει τα πάντα.Τι είπε για τα αποτελέσματα αλλά και την ίδια τώρα που δεν βρίσκεται πια στο παιχνίδι;

Ο Νίκος Πουλμέντης, ο οποίος είναι και ο ίδιος σεφ, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και σχολίασε, μεταξύ άλλων, την αποχώρηση της κόρης του από το ριάλιτι μαγειρικής που σχολιάστηκε.

Ο ίδιος να τονίσουμε πως ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, όπου και εργάζεται μόνιμα. Μιλώντας μέσω Skype το πρωί της Πέμπτης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, δεν δίστασε να μιλήσει για τα όσα του είπε η κόρη του.

Τα λόγια του πατέρα της Μαριάννας που μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το MasterChef

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, «Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και το απάντησα της είπα “αν δε θες μη μου μιλήσεις τώρα, πάρε με κάποια άλλη στιγμή”. Μου είπε “εντάξει μπαμπά”. Την πήρα την επόμενη ημέρα και μιλήσαμε. Το έχει δει θετικά που βρέθηκε στο MasterChef και αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο. Ένα μάθημα για εκείνη. Έχει στενοχωρηθεί που έφυγε, αλλά το έχει πάρει θετικά.

Αυτά τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα για να βγάλεις από μέσα σου το πρόσωπο που μπορεί να μην φανταζόσουν πως είχες. Είναι πολύ δύσκολο, σε πιέζουν. Εγώ της είχα δώσει μια συμβουλή. Της είπα όσο μπορεί να κοιτάζει το κομμάτι της μαγειρικής. Τα παιδιά εκεί είναι μικρά και άπειρα. Είναι λογικό να τους βγει η αντίδραση. Αλλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που προσπαθούν. Είναι ένα πολύ ωραίο σόου και τους κάνει και καλό πιστεύω».

Μιας και μιλάμε για την παίκτρια, δείτε τι αποφάσισε να δημοσιεύσει λίγο μετά την αποχώρησή της. Η Μαριάννα Πουλμέντη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά το "αντίο" της στο MasterChef και προκάλεσε χαμό στα social media.

Μαριάννα masterchef πατέρας